fbpx
Pretul noului notebook Surface Laptop Go al Microsoft

Pretul noului notebook Surface Laptop Go al Microsoft

Compania Microsoft din Statele Unite a anuntat oficial un nou laptop. Acesta se numeste Surface Laptop Go si e accesibil la pret. Dar desi e accesibil la pret, Microsoft sustine ca e chiar performant.

Anul trecut, compania Microsoft din Statele Unite a lansat primul Surface Laptop de 15 inci. Acum vine cu ceva mai portabil si mai elegant: Surface Laptop Go cu ecran de 12,6 inci.

Si similar cu Surface Go 2, este un dispozitiv mai ieftin, avand un pret de pornire de 549 de dolari. Dar spre deosebire de Go 2 care devine mai scump cu cat specificatiile sunt mai avansate, Microsoft sustine ca pana si modelul inferior al Laptop Go ar trebui sa fie destul de performant.

CITESTE SI:  Ce roluri ar putea avea senzorii de camera ai Sony cu AI

Noul dispozitiv cu pret de 549 de dolari este propulsat de un procesor Intel Core i5 de generatie a 10-a si poate fi echipat cu pana la 16GB de RAM si cu spatiu de stocare de 256GB.

CITESTE SI:  De ce Fitbit si Garmin sunt anchetate in SUA

E evident ca nu e menit sa concureze cu alte notebook-uri. In schimb, Surface Laptop Go pare ideal pentru elevi, studenti si pentru oricine nu doreste sa plateasca peste 1000 de dolari pentru un notebook.

Acesta vine cu porturi USB-C si USB-A, pe langa portul de alimentare proprietar al companiei Microsoft din Statele Unite. Din imaginile aparute, Surface Laptop Go cu pret accesibil pare sa pastreze stilul general al notebook-urilor Microsoft, dar vine si cu anumite rafinamente.

CITESTE SI:  De ce TSMC si-a oprit temporar productia si care sunt urmarile

Noul notebook cu pret accesibil nu vine cu o camera Windows Hello, ceea ce e surprinzator deoarece aceasta a fost o caracteristica cheie pe fiecare notebook Surface din ultimii ani.

In schimb, avand in vedere pretul de pornire si faptul ca compania Microsoft din Statele Unite a reusit sa reduca dimensiunile marginilor ecranului pentru o camera de dimensiuni mai mici, poate ca unora le va convine sa sacrifice camera Windows Hello pentru aceste lucruri.