fbpx
Pretul laptopului HP cu autonomie de 16,5 ore

Pretul laptopului HP cu autonomie de 16,5 ore

Compania HP din Statele Unite a dezvaluit un nou laptop, Envy 14. Si pretinde ca acesta are o autonomie de 16,5 ore per incarcare. HP a dezvaluit si pretul la care se va vinde acest notebook cu autonomie de 16,5 ore.

Problema cu laptopurile e mentinerea unui echilibru intre performanta si autonomia acumulatorului. Daca doriti un notebook cu o autonomie uimitoare, va recomandam sa aveti in vedere cel mai recent laptop al companiei din Statele Unite, Envy 14.

Acesta e cel mai nou notebook al companiei pe care l-a prezentat inainte de CES 2021. Desi HP Envy 14 poate parea obisnuit la exterior, la interior acest laptop are un acumulator despre care compania din Statele Unite sustine ca va oferi o autonomie de pana la 16,5 ore per incarcare.

CITESTE SI:  O macheta arata cum ar putea arata un smartphone iPhone X auriu

Este destul de impresionant, mai ales daca obisnuiesti sa te deplasezi des. HP Envy 14 va fi propulsat de procesorul Intel Core 11th Gen si poate fi configurat cu un GPU GeForce GTX 1650 Ti Max-Q de la NVIDIA, asa ca gaming-ul va rula decent.

CITESTE SI:  iPhone 6S ar putea veni cu display safir

Laptopul cu autonomie de 16,5 ore va veni cu 16GB de RAM si cu un SSD de 256GB, va avea suport pentru WiFi 6, o camera web incorporata cu un declansator fizic pentru cei care apreciaza confidentialitatea si, de asemenea, un cititor de amprente pentru a impiedica accesul neautorizat.

Compania HP din Statele Unite a proiectat laptopul Envy 14 pentru lucratorii mobili, motiv pentru care exista functii precum un instrument AI de eliminare a zgomotului care reduce zgomotul de fundal in chat.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S10 ar putea avea incredibil de mult RAM

Exista, de asemenea, o functie de iluminare care va imbunatati iluminarea utilizatorilor. Noul laptop HP Envy 14 va avea un pret de pornire de 999 de dolari si va fi disponibil pentru cumparare in luna februarie. Ce crezi despre acest notebook cu autonomie de 16,5 ore de la HP?