fbpx
Pe ce laptopuri va aparea asistentul virtual Bixby al Samsung

Pe ce laptopuri va aparea asistentul virtual Bixby al Samsung

Compania Samsung din Coreea de Sud va aduce asistentul virtual Bixby pe anumite laptopuri, potrivit unei noi stiri. Nu orice laptopuri vor fi compatibile cu asistentul virtual Bixby al companiei din Coreea de Sud.

Compania Microsoft din Statele Unite a dezvoltat propriul sau asistent virtual, Cortana, pentru PC-urile Windows. Cu toate acestea, daca vei cumpara un laptop Samsung in viitor care ruleaza noul sistem de operare Windows 11 al companiei americane Microsoft, poti folosi Bixby in schimb.

CITESTE SI:  Specificatiile viitoarelor smartphone-uri Galaxy Note 5 si Note Edge

Potrivit Samsung: “Pentru o mobilitate sporita pentru dispozitivul tau, Samsung va lansa Bixby pentru laptopurile Galaxy Book, pentru a oferi o noua modalitate de a interactiona cu acestea. Prin comenzi vocale, puteti deschide aplicatii si setari si chiar sa controlati dispozitive in ecosistemul SmartThings”.

Conform companiei din Coreea de Sud, Bixby va putea fi activat apasand pe anumite taste, cum ar fi CTRL, Shift si B, sau FN si B, asa ca vor exista diverse optiuni pentru utilizatori cu privire la activare.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy Folder 2 este oficial

Galaxy Book Pro 360 5G va fi primul laptop al companiei Samsung din Coreea de Sud care va rula sistemul de operare Windows 11, dar chiar si unele modele Galaxy Book mai vechi si care vor fi actualizate la Windows 11 vor putea integra asistentul virtual al companiei din Coreea de Sud.

CITESTE SI:  Microsoft ne ofera semnul pacii ca sa-l folosim

Windows 11 a fost lansat pe 5 octombrie. Cu toate acestea, acest sistem de operare va fi initial disponibil pentru noile dispozitive lansate de producatori, inainte de a fi disponibil si pentru utilizatorii cu PC-uri compatibile.

Ce parere ai despre faptul ca anumite laptopuri Samsung cu sistem de operare Windows 11 vor integra asistentul virtual Bixby al companiei din Coreea de Sud?