fbpx
Noul tip de ecran care va aparea pe laptopul MacBook Pro de la Apple, conform unui analist

Noul tip de ecran care va aparea pe laptopul MacBook Pro de la Apple, conform unui analist

Compania Apple din Statele Unite intentioneaza sa actualizeze laptopul MacBook Pro de 16 inci cu un nou tip de ecran in a doua jumatate a anului 2020, informeaza analistul Ming-Chi Kuo de regula foarte precis. Conform unor informatii, compania din Cupertino intentioneaza sa foloseasca pentru laptopul sau MacBook Pro un ecran mini LED.

In urma cu cativa ani, Apple a inceput sa ia parte la miscarea in masa a ecranelor OLED si a lansat smartphone-uri cu ecran OLED. Restul dispozitivelor Apple, cu exceptia lui Apple Watch, continua sa foloseasca display LCD, ceea ce nu e un lucru neaparat rau, dar exista anumite avantaje ale tehnologiei OLED pe care unora le-ar placea sa le vada aduse pe iPad si pe computerele Mac.

CITESTE SI:  Ce rol are robotul DAL-e al Hyundai

De fapt, aceasta dorinta ar putea fi foarte bine indeplinita anul viitor, deoarece, conform analistului Ming-Chi Kuo, in 2020 Apple ar putea actualiza laptopul MacBook Pro de 16 inci si tableta iPad Pro de 12,9 inci cu ecrane mini LED.

CITESTE SI:  De ce caracteristica Digital Wellbeing incetineste smartphone-urile Pixel

Se crede ca utilizarea displayurilor mini LED pe MacBook Pro ar evita arsurile, ceea ce ar reduce dependenta companiei Apple fata de Samsung, Apple indreptandu-se in schimb catre companii precum LG pentru a produce acele ecrane mini LED pentru laptopuri.

Utilizarea mini LED-urilor ar putea duce la aparitia unor laptopuri si tablete mai subtiri si mai usoare, oferind in acelasi timp beneficiile OLED-urilor, cum ar fi o gama de culori larga, contrast si dinamica mai ridicate si un negru mai inchis.

CITESTE SI:  De ce Facebook Watch anuleaza seriale

Acestea fiind spuse, tratati aceste informatii despre laptopurile MacBook Pro cu o doza de precautie pentru moment, dar trebuie mentionat ca previziunile lui Ming-Chi Kuo s-au dovedit a fi de obicei destul de exacte.

In orice caz, va trebui sa asteptam si sa vedem. Daca nu ai nevoie de un laptop MacBook Pro chiar acum, poate ca ar trebui sa astepti pana anul viitor si sa cumperi modelul cu ecran mini LED, daca va aparea.