fbpx
Noul MacBook Pro de 16 inci nu se incarca in aceste conditii

Noul MacBook Pro de 16 inci nu se incarca in aceste conditii

Unii utilizatori ai noului laptop MacBook Pro de 16 inci raporteaza faptul ca acest nou notebook al companiei americane Apple nu se incarca in anumite conditii, ceea ce e surprinzator, pentru ca e un notebook foarte scump.

Noul MacBook Pro de 16 inci al Apple e un laptop puternic, dar si foarte scump. Nu e un laptop perfect, dar avand in vedere ca costa 2000 de dolari, presupui ca functiile de baza functioneaza, cum ar fi incarcarea.

CITESTE SI:  Tara in care Apple va lansa pentru prima data boxa inteligenta HomePod pe data de 23 august

Din pacate, conform unor utilizatori, acest laptop Apple nu se incarca in anumite conditii. Conform catorva postari de pe Reddit, unii utilizatori au descoperit ca, atunci cand laptopurile lor MacBook Pro sunt inchise, acestea nu se incarca.

Dar nu toti utilizatorii se confrunta cu acest lucru. Practic, daca laptopul tau e deconectat de la sursa de energie, iar apoi il inchizi si il conectezi la incarcatorul MagSafe, va aparea un sunet, iar LED-ul incarcatorului va clipi intr-o bucla continua si nu-l va incarca pe noul MacBook Pro al Apple.

CITESTE SI:  Cum sunt tabletele Lenovo Smart Tab 10 si M8 si ce preturi au

Acest lucru nu se intampla daca acumulatorul notebook-ului tau e peste 80% incarcat, asa ca acesta e un scenariu foarte specific, deci replicarea problemei implica anumite conditii.

Doar MacBook Pro de 16 inci pare sa fie afectat (atunci cand e conectat la incarcatorul de 140W). Daca il incarci folosind USB-C, notebook-ul se va putea incarca chiar si atunci cand e inchis.

CITESTE SI:  De ce crede Qualcomm ca viitoarele iPhone-uri nu vor mai folosi modemurile sale

De asemenea, daca conectezi incarcatorul MagSafe inainte de a inchide notebook-ul MacBook Pro, se va incarca. Conform unor utilizatori, acestia au dus notebook-ul la Apple Store, iar acolo au aflat ca compania Apple din Statele Unite e constienta de aceasta problema si ca lucreaza la asta, in timp ce unele magazine Apple Store s-au oferit sa ofere laptopuri noi in schimb.