Noul laptop puternic Lenovo ThinkPad P1 cu 64GB de RAM – pret si specificatii

Noul laptop puternic Lenovo ThinkPad P1 cu 64GB de RAM - pret si specificatii

Lenovo e ocupata cu lansarea de noi produse, iar ThinkPad P1 (de generatie a doua) e laptopul puternic cu specificatii bune de care oamenilor le place cel mai mult dintre acele produse. Acesta foloseste aceeasi carcasa ca Lenovo ThinkPad X1 Extreme, dar e construit ca statie de lucru.

Vine cu una dintre mai multe placi grafice NVIDIA Quadro, pana la doua SSD-uri, un procesor Xeon si ecran OLED. Carcasa din fibra de carbon e foarte rezistenta.

Noul Lenovo ThinkPad P1 poate fi cumparat cu un procesor Intel Xeon de generatia a 9-a cu 8 nuclee (sau un Intel Core i9) si poate veni cu 64GB de RAM.

CITESTE SI:  Noul laptop Razer Blade este mai rapid si mai ieftin

Pentru grafica sau procesare AI, NVIDIA Qaudro T2000 e cea mai rapida optiune disponibila pentru acest laptop puternic. Desi nu e tehnic cea mai rapida placa grafica pentru laptopuri, retineti ca laptopurile puternice cu o placa grafica Quadro T5000 sunt mult mai mari si mai grele.

Lenovo ThinkPad P1 cu 64GB de RAM pare sa poata accepta pana la doua SSD-uri de 2TB (4TB in total). La fel ca multe alte laptopuri de 15,6 inci, Lenovo ThinkPad P1 vine cu o multime de porturi.

CITESTE SI:  Noul laptop Razer Blade Stealth vine acum cu display de 13,3 inch - specificatii si pret

Are doua porturi USB-C Thunderbolt 3, doua porturi USB-A 3.1 Gen1, un port HDMI 2.0 si un port proprietar Gigabit Ethernet + adaptor. Mai mult, din moment ce laptopul puternic foloseste cea mai recenta platforma Intel, acesta accepta WiFi AX si Bluetooth 5.0.

Statia de lucru ThinkPad P1 puternica a Lenovo poate fi comandata cu un ecran 4K OLED cu luminozitate de 400 NIT. Calitatea imaginii e uimitoare. Daca nu ai nevoie de un ecran impresionant, sau nu ti-l poti permite, poti cumpara varianta cu ecran Full HD mai depasit.

CITESTE SI:  Cat de rezistent la zgarieturi e smartphone-ul OnePlus 6T

Camera web a lui ThinkPad P1 are un declansator de confidentialitate si poate fi folosita chiar si la deblocarea faciala. La 1,7 kilograme, acest laptop puternic Lenovo are un raport performanta/greutate incredibil si e foarte bun pentru creatorii care au nevoie de performanta.

Acumulatorul e unul de 80Wh, ceea ce ar trebui sa duca la o autonomie buna. Cam astea sunt specificatiile. Pretul de pornire al laptopului puternic ThinkPad P1 (gen2) cu 64GB de RAM al Lenovo va fi de 1949 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *