fbpx

Noul design al lui Mac mini de noua generatie al Apple

Noul design al lui Mac mini de noua generatie al Apple

Jon Prosser a dezvaluit ce design ar putea avea noul Mac mini de noua generatie cu cip M1X. In general, acest computer Apple e o alternativa mai accesibila la pret in comparatie cu restul computerelor companiei din Cupertino, Statele Unite.

Designul actual acestui computer al companiei Apple din Statele Unite e destul de vechi. Per ansamblu, designul e o cutie metalica patrata. Asta e in regula pentru ca Mac mini e apreciat mai degraba pentru performanta.

Dar, potrivit lui Jon Prosser in cel mai recent clip video al sau, Mac Mini de noua generatie cu cip M1X va veni cu un nou design. Potrivit lui Jon Prosser, acest nou design include caracteristici precum o suprafata asemanatoare plexiglasului deasupra computerului.

CITESTE SI:  Ce nou mod de racire ar putea avea viitoarele iPhone-uri ale Apple

Se pare ca acest lucru ar permite companiei Apple din Statele Unite sa creeze nuante in doua tonuri pentru noul computer, fiind similar cu iMac-ul de 24 de inci.

De asemenea, compania Apple din Statele Unite va readuce o gama mai larga de porturi, inclusiv porturi USB-C, USB-A, Ethernet si iesire HDMI. In plus, va exista un nou port de alimentare care se va baza pe acelasi sistem magnetic ca noul iMac de 24 de inci.

CITESTE SI:  Doi britanici au fost arestati intrucat au incercat sa intre in retelele Microsoft

Desi Mac mini-ul companiei Apple din SUA nu a fost niciodata considerat deosebit de performant, multitudinea de porturi il vor face mai versatil. Poate fi o alternativa pentru cei care sunt interesati sa cumpere un computer Apple, dar fara sa cheltuiasca prea mult.

CITESTE SI:  Acesta e un incarcator wireless magnetic pentru iPhone 12

Nu e clar cand va fi anuntat viitorul Mac mini de catre compania Apple din Cupertino, dar e posibil ca va aparea un anunt la WWDC 2021. Ce parere ai despre asta? Crezi ca noul design ii va ademeni pe oameni sa cumpere in masa viitorul Mac mini de noua generatie? Sau crezi ca factorul de atractie va fi noul cip M1X?