fbpx

Noul Chromebook Spin 11 al Acer are un ecran 360 de grade

Noul Chromebook Spin 11 al Acer are un ecran 360 de grade

Acer a anuntat un nou laptop care se numeste Chromebook Spin 11. Acesta are un design convertibil si un ecran touchscreen de 11,6 inci 360 de grade. Daca asta iti suna cunoscut, asta este probabil pentru ca Acer si Google au lansat practic acelasi laptop Spin 11 acum un an pentru sectorul educatiei. Totusi, acest model nou va fi disponibil la comerciantii obisnuiti si poate fi cumparat de toata lumea.

Acer a lansat Chromebook Spin 11. Este un laptop convertibil datorita balamalei 360 de grade. Noul Chromebook are un ecran touchscreen de 11,6 inci si se poate folosi fie ca laptop, fie ca tableta.

CITESTE SI:  Cat RAM au noile iPhone-uri ale Apple

Exista cateva optiuni de configurare disponibile clientilor, astfel incat acestia sa poata alege ce doresc. Clientii pot configura laptopul Acer Chromebook Spin 11 cu un procesor quad-core Intel Pentium N4200, un procesor Intel Celeron N3350 dual-core sau un procesor Intel Celeron N3450 quad-core.

De asemenea, Spin 11 poate veni cu pana la 8GB de RAM si cu pana la 64GB de spatiu de stocare. Clientii care sunt dispusi sa plateasca un pic mai multi bani pot obtine un model in stil Wacom sau chiar o camera pe Chromebook, pe langa o camera web conventionala.

CITESTE SI:  Ce iPhone-uri de la Apple s-ar putea sa nu apara pana in 2022

De asemenea, vine cu doua porturi USB Type-C 3.1, doua porturi USB 3.0 si un cititor de carduri microSD. Ecranul touchscreen 360 de grade de 11,6 inci IPS are o rezolutie de 1366 x 768 pixeli.

Acer spune ca autonomia bateriei este de 10 ore la o singura incarcare. Exista suport pentru Google Play, ceea ce inseamna ca laptopul este capabil sa ruleze aplicatii Android.

CITESTE SI:  De ce dezvoltatorul jocului Pokemon GO, Niantic, va cartografia lumea in 3D

Acer a confirmat faptul ca Chromebook Spin 11 cu ecran 360 de grade va fi lansat in America de Nord in luna martie, la preturi care incep de la 349 de dolari. Compania va lansa apoi laptopul Acer Chromebook Spin 11 pe pietele din Europa, Africa si Orientul Mijlociu in luna urmatoare.