fbpx
Noul Chromebook ieftin al Samsung

Noul Chromebook ieftin al Samsung

Compania Samsung din Coreea de Sud a anuntat un nou laptop Chromebook. Conform datelor, acesta va fi ieftin. S-ar putea ca acest laptop Chrome OS al companiei sud-coreene Samsung sa fie adorat de potentialii clienti, daca pe acestia nu-i deranjeaza specificatiile care nu sunt in concordonata cu vremurile actuale.

Laptopurile Chrome OS sunt in general ieftine, dar se pare ca noul Chromebook al companiei Samsung din Coreea de Sud e chiar mai ieftin. Noul dispozitiv Chrome OS al Samsung se numeste Galaxy Chromebook Go, iar specificatiile sale indica faptul ca va fi ieftin.

CITESTE SI:  Specificatiile si autonomia pentru Nissan Leaf 2018 au fost confirmate

Chromebook Galaxy Go va fi propulsat de un procesor Intel Celeron N4500, e dotat cu o placa grafica Intel incorporata, cu 4GB/8GB de RAM, spatiu de stocare de pana la 128GB, WiFi, Bluetooth si chiar si cu LTE.

De asemenea, ecranul acestui laptop al companiei Samsung din Coreea de Sud e unul TFT de 14 inci, dar rezolutia sa e de doar 1366×768, ceea ce e foarte dezamagitor, din cauza vremurilor moderne actuale.

CITESTE SI:  E incredibil cu cat a scazut piata de smartphone-uri in primul trimestru

Cu toate acestea, specificatiile inferioare conduc la un dispozitiv mai ieftin. Evident, daca bugetul tau e limitat, nu poti spera la hardware de varf.

Chromebook Galaxy Go al companiei din Coreea de Sud e un laptop destinat celor cu buget limitat, pe care ii intereseaza un computer de rezerva, sau doar ceva ieftin pentru munca sau studiu. Asta nu inseamna ca acesta e un laptop inutil.

CITESTE SI:  Preturile primelor masini Porsche cu Android Auto din fabrica

Dar specificatiile sale atenueaza asteptarile. Compania Samsung din Coreea de Sud nu a anuntat inca disponibilitatea sau pretul acestui laptop Chromebook Galaxy Go, dar aceste lucruri vor fi dezvaluite in viitor.

Ce parere ai despre noul laptop Chrome OS al companiei sud-coreene Samsung, Chromebook Galaxy Go? L-ai cumpara daca ar fi atat de ieftin, chiar daca specificatiile sale nu sunt de varf?