fbpx
Noua frecventa de actualizare a sistemului de operare Chrome OS al Google

Noua frecventa de actualizare a sistemului de operare Chrome OS al Google

Conform companiei Google din Statele Unite, aceasta va actualiza sistemul de operare Chrome OS mai des decat anterior. De fapt, compania a stabilit o frecventa destul de precisa pentru update-urile viitoare. Acele update-uri vor implementa noi functii, vor imbunatati securitatea, vor inlatura bug-uri, etc.

Daca esti utilizator al sistemului de operare Chrome OS, vei fi incantat ca, conform Google, compania din Statele Unite va actualiza platforma cu update-uri macar o data pe luna.

CITESTE SI:  Cum iti permite Google sa simti de parca ai fi intr-o galerie de arta

Asta inseamna ca compania Google din Statele Unite va lansa update-uri pentru bug-uri, securitate, pentru noi functii si asa mai departe, in fiecare luna.

Potrivit companiei Google din SUA: “Pentru a oferi noi functii in fiecare luna, vom prioritiza pilonii cheie ai Chrome OS. Sistemul de operare va trece la un canal stabil de 4 saptamani, incepand cu M96 in trimestrul 4. Pentru utilizatorii din intreprinderi si educatie, Chrome OS va aduce, de asemenea, un nou canal cu un ritm de actualizare de 6 luni”.

CITESTE SI:  Cum usureaza Google dezvoltatorilor crearea de aplicatii pentru Chrome OS

Acest lucru pare sa fie in concordonta cu modul in care Google si-a abordat celelalte update-uri, cum ar fi cele pentru browserul Chrome care e de asemenea actualizat in fiecare luna.

Desigur, nu fiecare update va fi unul palpitant, dar angajamentul companiei Google fata de platforma sa e palpitant. Acest lucru i-ar putea incuraja pe utilizatori sa adopte acest sistem de operare care e actualizat atat de des.

CITESTE SI:  De ce un fost inginer Waymo ar putea plati companiei Google 179 de milioane de dolari

Urmatoarea actualizare majora e in prezent programata pentru data de 27 iulie si va fi versiunea Chrome OS 92. Versiunea majora 93 va fi lansata in luna septembrie a acestui an.

Ce parere ai despre asta? Faptul ca Chrome OS va fi actualizat cu update-uri in fiecare luna te tenteaza sa folosesti acest sistem de operare pentru laptopuri al companiei americane Google?