fbpx
Noile laptopuri Samsung Galaxy Book - preturi si specificatii

Noile laptopuri Samsung Galaxy Book – preturi si specificatii

Inainte de sezonul de sarbatori si in sincron cu lansarea Windows 11, compania Samsung din Coreea de Sud tocmai a anuntat noi laptopuri Galaxy Book, acestea ruland noul sistem de operare Windows 11 al companiei Microsoft din Statele Unite.

Este vorba despre laptopurile Samsung Galaxy Book (cu pret de pornire de 749,99 de dolari), Galaxy Book Odyssey (+1399,99 de dolari) si Galaxy Book Pro 360 5G (cu pret de +1399,99 de dolari).

Cel mai interesant e Samsung Galaxy Book Odyssey datorita specificatiilor si performantei impresionante raportate la cat cantareste acest laptop. Tehnic, va functiona ca un laptop de gaming entry-level, dar e si un laptop premium subtire si portabil de 15,6 inci.

CITESTE SI:  VIDEO: BlackBerry lanseaza un nou smartphone Android denumit BlackBerry DTEK50

Exista o multitudine de porturi, inclusiv un cititor de carduri microSD. Va include si specificatii precum un procesor Intel Core i7-11600H si o placa grafica GeForce RTX 3050 Ti, dar si un spatiu de stocare de 1TB. Capacitatea RAM maxima e de 32GB.

Samsung Galaxy Book Pro 360 5G e un laptop multimedia convertibil foarte portabil si subtire, ultraconectat (5G) si echipat cu un ecran AMOLED excelent care e compatibil cu S Pen.

CITESTE SI:  Pretul incarcatorului wireless Belkin TrueFreedom Pro

Acest laptop nu e orientat catre performante ridicate, ci se concentreaza pe confortul in utilizare. E destinat scopurilor multimedia, navigarii pe internet si sarcinilor de calcul de baza. Ca urmare, il poti configura cu un procesor Core i7-1165G7, cu 16GB de RAM si cu un spatiu de stocare de 512GB.

Modelul Samsung Galaxy Book de baza e destinat mai ales unui raport excelent calitate-pret. Constructia generala e destul de decenta, dar e cam gros si cantareste in jur de 1,6 kilograme.

CITESTE SI:  Un sondaj concluzioneaza ca dispozitivele mobile aduc familia impreuna

Utilizatorii ar putea fi tentati de designul sau interesant si de brandul Samsung, dar exista o competitie feroce pe acest segment de piata. Samsung mentioneaza o placa grafica dedicata si un ecran touchscreen Full HD de 15,6 inci, ceea ce pare a fi baza. Laptopul Samsung va include si specificatii precum un procesor Intel Core i5 sau Core i7, 8GB sau 16GB de RAM si un spatiu de stocare de 256GB sau 512GB.