fbpx

Noile laptopuri ASUS ZenBook Flip 13 si 15 sunt oficiale – specificatii

Noile laptopuri ASUS ZenBook Flip 13 si 15 sunt oficiale - specificatii

Laptopurile convertibile sunt adesea versatile doar dupa nume. Acestea au forma flexibila, dar le lipseste puterea de a efectua sarcini variate.

Noile laptopuri ASUS ZenBook Flip 13 si ZenBook Flip 15 anuntate oficial sunt construite pentru ca noi sa putem lucra pe un dispozitiv adaptabil. Acestea ofera displayuri pliabile cu margini inguste si componente interne puternice.

O tendinta pe care o vedem in ziua de azi este faptul ca companiile lanseaza laptopuri care pot fi convertite in tablete sau in dispozitive cu ecran touchscreen fara vreo tastatura care sa incurce.

CITESTE SI:  Vitezele la internet necesare pentru a folosi Stadia - serviciu de streaming de jocuri

Exista in mod evident cerere pentru astfel de dispozitive. Daca esti in cautarea unuia similar, ASUS ar putea avea noi laptopuri de care ai putea fi interesat.

Compania ASUS a prezentat oficial la IFA 2018 laptopurile ZenBook Flip 13 si ZenBook Flip 15 care vor avea ecrane de 13,3 inci si 15,6 inci. Ambele vor avea rezolutie Full HD, dar modelul de 15,6 inci poate fi configurat cu un ecran 4K, dar va trebui sa platiti mai mult pentru asta.

CITESTE SI:  Ce caracteristica a iPhone 11 Pro va sosi si pe iPhone-urile vechi

La interior, ambele modele vor avea acelasi procesor – Intel Core i5 sau i7 – si vor putea suporta pana la 16GB de RAM. Exista, de asemenea, optiuni de stocare SSD sau pe hard disk, precum si sunet certificat Harman Kardon cu sistem audio stereo ASUS SonicMaster.

Aceste laptopuri ASUS ZenBook Flip 13 si Flip 15 au fost proiectate pentru a fi folosite ca laptopuri obisnuite, dar ecranul poate fi intors si proptit de birou pentru a urmari clipuri video, pentru a efectua prezentari si altele, fara ca tastatura sa stea in cale.

CITESTE SI:  Ce pret are acest smartphone de varf incredibil de la Xiaomi, Mi 10 Ultra

Potrivit ASUS, notebook-urile ZenBook Flip anuntate oficial au fost testate cu peste 20.000 de inchideri/deschideri ale balamalei, asa ca nu va trebui sa te ingrijorezi ca balamalele se vor strica foarte curand. Cam astea sunt specificatiile. Din pacate, preturile si disponibilitatea notebook-urilor ASUS nu au fost inca dezvaluite.