fbpx

Noi laptopuri Lenovo ThinkPad performante. Preturi si specificatii

Noi laptopuri Lenovo ThinkPad performante. Preturi si specificatii

Exista laptopuri concepute pentru lucru si laptopuri concepute pentru entertainment. Daca esti in cautarea unuia pentru prima categorie, atunci ar trebui sa afli ca Lenovo a dezvaluit noi laptopuri ThinkPad performante, cu specificatii bune si care au fost concepute pentru lucru.

Printre acestea se numara laptopurile ThinkPad performante din seria T a Lenovo – care sunt notebook-urile principale ale companiei. Le poti cumpara fie cu procesor Intel, fie cu unul AMD.

Notebook-urile ThinkPad cu specificatii bune accepta Dolby Vision si vor veni, de asemenea, cu un sistem de difuzoare Dolby, pe langa alte caracteristici precum Modern Standby si Wake on Voice.

CITESTE SI:  Acer lanseaza laptopurile Swift 3 si Swift 5 - specificatii si pret

Cu toate acestea, daca doresti ceva diferit de laptopul obisnuit, exista si modelele Lenovo ThinkPad X13 si X13 Yoga. Dupa cum indica numele Yoga, acesta este un notebook care se poate plia intr-un dispozitiv asemanator unei tablete, oferindu-ti posibilitatea de a folosi dispozitivul Lenovo ca laptop sau ca tableta.

Spre deosebire de seria T, seria X va fi oferita doar cu procesor Intel, dar vine cu difuzoare Dolby si cu un ecran PrivacyGuard ePrivacy. Nu in ultimul rand, mai exista si notebook-urile ThinkPad din seria L.

CITESTE SI:  Companiile care lucreaza impreuna la PC-uri 5G

Spre deosebire de cele Lenovo ThinkPad din seria T care pot fi mai voluminoase, unul dintre avantajele celor din seria L este faptul ca au fost concepute pentru a fi subtiri si usoare.

Vor putea fi cumparate cu procesor Intel/AMD si vor veni cu functii precum WiFi 6, un scaner de amprente si cu Dolby Audio. In ceea ce priveste preturile, laptopurile Lenovo din seria T vor avea un pret de pornire de 849 de dolari.

CITESTE SI:  Dell anunta un nou Chromebook pentru elevi - specificatii si pret

Cele din seria X vor avea un pret de pornire de 849 de dolari, iar cele din seria L vor avea un pret care incepe de la 649 de dolari. Se asteapta ca toate modelele Lenovo ThinkPad performante si cu specificatii bune vor fi disponibile pentru cumparare incepand cu trimestrul 2 din acest an.