fbpx

NComputing dezvaluie Chromebook CX110

NComputing dezvaluie Chromebook CX110

Google si partenerii sai au reusit sa vanda multe Chromebook-uri fara sa fie nevoie sa aiba acces la ecosistemul Windows al Microsoft. Dar a avea acel acces – pe langa experienta obisnuita Chrome OS – le-ar oferi utilizatorilor un avantaj.

Cel putin asta este ceea ce spera compania NComputing sa reuseasca cu noul sau Chromebook. NComputing CX110 este un laptop traditional cu Chrome OS, dar cu o singura diferenta.

NComputing CX110 include un an de zile de acces la noul vSpace Client al companiei pentru software Chromebook care ofera o experienta Windows desktop pe un dispozitiv Chromebook printr-un vSpace Server centralizat.

CITESTE SI:  Cand ar putea fi dezvaluit telefonul de gaming al Xiaomi

Laptopurile cu Chrome OS ocupa o nisa destul de interesanta pe piata. Desi acestea nu sunt niste dispozitive de computing pe deplin echipate pentru a manevra sarcini contra-timp, laptopurile cu Chrome OS sunt suficient de usoare pentru a efectua aproape orice sarcini normale de computing zilnice, cum ar fi verificarea emailurilor, scrierea unei carti online, sau pur si simplu citirea diverselor documente electronice.

Ultimul laptop al NComputing este Chromebook CX110. NComputing CX110 va fi acompaniat de o aplicatie Chrome si va oferi o modalitate de a administra desktopuri Windows pe Chromebookuri. Ce zici despre asta?

CITESTE SI:  Laptopul HP Envy

NComputing Chromebook CX110 le va oferi in schimb scolilor din Statele Unite abilitatea de a rula cu usurinta aplicatii Windows pe laptopurile lor cu Chrome OS lor fara sa piarda nimic.

Avand in vedere ca peste 50% din computerele care functioneaza in scolile K-12 din Statele Unite se intampla sa fie laptopuri Chromebook, Chromebook-urile NComputing cu clientul vSpace vor putea sa ofere cu usurinta acces multi-utilizator la aplicatii Windows, Java sau Silverlight, avand in vedere ca acestea tind sa fie necesare cand vine vorba despre aplicatiile de learning si de testare.

CITESTE SI:  Ce preturi au noile laptopuri Lenovo ThinkBook de business ieftine

Specificatiile hardware ale lui NComputing Chromebook CX110 includ un panoul LCD IPS de 11,6 inch premium, ii ia mai putin de 10 secunde sa se incarce astfel incat utilizatorii sa poata fi intotdeauna productivi, are un procesor quad-core de inalta performanta cu o lunga durata de viata a bateriei care este de pana la 8,5 ore, iar laptopul CX110 nu va deveni mai incet asa cum se intampla cu laptopurile si calculatoarele traditionale. Ce ziceti despre NComputing CX110?