fbpx

Microsoft lanseaza Surface Book 2 de 15 inci pe toate pietele

Microsoft lanseaza Surface Book 2 de 15 inci pe toate pietele

Microsoft a lansat pentru prima data noile laptopuri de 13 si 15 inci Surface Book 2 in luna noiembrie, dar modelul mai mare era disponibil numai in Statele Unite pana acum.

Incepand de acum, Microsoft Surface Book 2 de 15 inci va fi disponibil in 17 noi tari, inclusiv Australia, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Luxemburg, Olanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Suedia, Elvetia, Regatul Unit si altele.

Microsoft Surface Book 2 a fost lansat de companie in luna noiembrie a acestui an si pana acum a vandut variantele de 13 si 15 inci ale dispozitivului doar in Statele Unite.

CITESTE SI:  De ce Apple ar putea angaja un neurolog

Acest lucru se schimba acum. Microsoft a anuntat ca lanseaza modelul de 15 inci pe toate pietele acceptate la nivel global. Clientii din 17 piete pot precomanda dispozitivul cu ecran de o astfel de dimensiune incepand de acum ceva timp.

Surface Book 2 este un calculator portabil adecvat, cu cel mai recent procesor Intel Core 8, impreuna cu placile grafice discrete NVIDIA GeForce GTX 1050 si 1060. Modelul de 15 inci o primeste pe cea din urma.

CITESTE SI:  Sistemele Marinei Americane functioneaza inca pe Windows XP

Poate rula cu usurinta aplicatii foarte intensive, jocuri pe PC si experiente Windows Mixed Reality. Acest dispozitiv are de asemenea suport pentru Surface Pen cu 4096 de niveluri de sensibilitate la presiune.

Compania primeste acum precomenzi pentru Surface Book 2 de 15 inci in 17 piete de pe tot globul, printre care se numara China, India, Singapore, Spania, Italia, Malaezia si Emiratele Arabe Unite.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce viteza uimitoare permite noul modem 5G Qualcomm X55

Clientii interesati sunt sfatuiti sa verifice la Microsoft Store, distribuitorul local si la partenerii comerciali ai Microsoft pe piata lor pentru informatii precise despre pret si disponibilitate. Compania vinde deja dispozitivul la preturi care incep de la 2499 de dolari in Statele Unite.

Facebook