fbpx

Microsoft concureaza cu Chromebook-urile cu laptopuri Windows 10 de la 189 de dolari

Microsoft concureaza cu Chromebook-urile cu laptopuri Windows 10 de la 189 de dolari

Microsoft incearca sa puna piedici suprematiei Chromebook-urilor in sectorul educatiei, asa ca a lansat noile laptopuri Windows 10 si Windows 10 S care au preturi care incep de la 189 de dolari.

Compania Microsoft a colaborat cu partenerii sai hardware pentru a dezvolta laptopuri cu sistemul de operare Windows accesibile ca pret destinate sectorului educational (la fel ca Chromebook-urile). Microsoft a dezvaluit noile laptopuri la editia anuala de educatie Bett din Londra.

Printre produse se numara noi dispozitive 2 in 1 sub 300 de dolari si laptopuri Windows sub 200 de dolari. Lenovo 100e este un astfel de dispozitiv. Este propulsat de un procesor Intel Celeron Apollo Lake si are un pret care incepe de la doar 189 de dolari.

CITESTE SI:  Pretul "dubei" electrice Ami Cargo a Citroën

Exista, de asemenea, Lenovo 300s care este un PC 2 in 1 accesibil ca pret cu suport pentru stylus si care vine la un pret de 279 de dolari. Si JP, unul dintre cei mai mari parteneri ai Microsoft de pe pietele emergente, a prezentat doua noi laptopuri Windows care concureaza cu Chromebook-urile.

CITESTE SI:  De ce cativa fosti angajati Huawei au fost arestati in China

Printre acestea se numara laptopul Classmate Leap T303 cu Windows Hello la un pret de 199 de dolari si Trigono V401 2 in 1 cu stylus si touchscreen pentru 299 de dolari.

Aceste dispozitive se alatura lui HP ProBook x360 11 EE care s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bine vandute laptopuri Windows 2 in 1 din sectorul educational rivale pentru Chromebook-uri si care a venit la un pret de 299.

CITESTE SI:  Pretul primului TV Samsung pe verticala e unul urias

Microsoft a dezvaluit, de asemenea, ca va lansa o noua si gratuita actualizare Chemistry Update pentru “Minecraft: Education Edition” in aceasta primavara pentru a permite profesorilor familiarizati cu jocul sa-i introduca pe elevii de toate varstele in acest subiect. “Minecraft: Education Edition” al Microsoft este deja utilizat in salile de clasa din peste 115 tari din intreaga lume.