fbpx

Limita maxima de RAM pentru viitorul MacBook Pro al Apple

Limita maxima de RAM pentru viitorul MacBook Pro al Apple

Conform unei surse din industrie, cantitatea de RAM maxima pentru viitorul laptop MacBook Pro va fi limitata de compania Apple din Cupertino, Statele Unite. Si motivul poate fi ca performanta acelui laptop poate impresiona si fara o cantitate de 64GB de RAM.

Cu cativa ani in urma, compania Apple din Statele Unite si-a actualizat gama MacBook Pro, oferind clientilor optiunea de a le cumpara cu pana la 64GB de memorie.

Se credea ca acest lucru va fi valabil si pentru viitorul MacBook Pro al Apple, dar s-ar putea sa nu fie cazul, potrivit sursei Luke Miani. Potrivit lui Miani, viitorul laptop al companiei din Cupertino, Statele Unite, va fi limitat la 32GB de RAM.

CITESTE SI:  VIDEO: Un nou clip video arata ca Face ID din iPhone X poate fi pacalita de masti

Asta desi, conform unei stiri anterioare Bloomberg, noile laptopuri MacBook Pro ale Apple ar putea integra 64GB de memorie. Dar acesta e un zvon, asa ca tratati-l cu o doza de precautie pentru moment.

CITESTE SI:  Numarul de smartphone-uri Apple iPhone 12 precomandate in primele 24 de ore

Cu toate acestea, ca sa fim cinstiti, actualul MacBook Pro M1 de 13 inci al Apple include 16GB de RAM, asa ca 32GB ar fi inca totusi un upgrade. In plus, avand in vedere ca acum compania din Cupertino, Statele Unite, isi produce propriile cipuri, software-ul e optimizat pentru hardware, asa ca 64GB de RAM ar parea ceva de prisos.

E ca si cum iPhone-urile companiei americane Apple incorporeaza mai putin RAM decat smartphone-urile Android, dar totusi nu se confrunta cu vreo problema cu aplicatiile si performanta.

CITESTE SI:  Doogee S6000 isi dubleaza cantitatea de RAM fara ca pretul sa creasca

Presupunem ca unii nu ar fi impotriva unei cantitati de 64GB de RAM pe laptopurile MacBook Pro. Oricum ar fi, informatiile oficiale vor aparea atunci cand noile laptopuri MacBoook Pro vor fi anuntate de compania Apple din Cupertino, Statele Unite. Ce parere ai despre asta? Crezi ca oamenii ar fi satisfacuti cu 32GB de memorie pe noul sau laptop?