fbpx

Lenovo Yoga Chromebook cu display 4K – specificatii si pret

Lenovo Yoga Chromebook cu display 4K - specificatii si pret

Lenovo a sarit inaintea laptopului Chrome OS Pixelbook 2 al Google, lansand noul Yoga Chromebook care vine cu un display 4K si cu un procesor Intel Core de a opta generatie.

Ceea ce e impresionant este ca are un pret mai redus decat Pixelbook 2 al Google. Debutand la evenimentul IFA 2018, acesta este un laptop Chrome OS 2-in-1 de 15 inci cu un display 4K touchscreen cu margini foarte subtiri.

Lenovo nu este straina de lansarea de notebook-uri Chrome OS, laptopurile cu sistem de operare Chrome OS au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani.

CITESTE SI:  Ce masina este cel mai scump autoturism vandut vreodata la o licitatie

Compania a anuntat lansarea unui laptop Chrome OS premium la IFA 2018 din Berlin. Acesta se numeste Lenovo Yoga Chromebook si are specificatii foarte bune intr-un corp elegant.

Lenovo Yoga Chromebook poate fi configurat cu pana la un display 4K de 15,6 inci (este primul laptop Chrome OS cu display 4K), impreuna cu procesorul Intel Core i5-8250U Kaby Lake de a opta generatie.

CITESTE SI:  Cum e viitorul laptop Pixelbook Go al Google

Caracteristicile suplimentare includ 8GB de RAM DDR4, pana la 128GB de spatiu de stocare eMMC si placa grafica Intel Graphics 620. Avand o greutate de 1,9 kilograme, Lenovo Yoga Chromebook cu ecran 4K include un difuzor stereo, doua porturi USB Type-C si un port USB 3.1.

De asemenea, va avea o baterie de 56 Wh care ofera o autonomie de 10 ore la o singura incarcare. Toate astea sunt ambalate intr-un corp din aluminiu, un lucru care nu este oferit de foarte multe laptopuri Chrome OS.

CITESTE SI:  iPhone X ar putea fi abandonat in vara anului 2018

Lenovo Yoga Chromebook cu display 4K va avea suport pentru Google Play Store din cutie si va putea rula aplicatii Android. Toti clientii vor primi 100GB de stocare gratuita pe Google Drive. Cam astea sunt specificatiile.

Lenovo a confirmat la IFA 2018 ca noul Yoga Chromebook cu display 4K va fi disponibil in Europa, Orientul Mijlociu si Africa incepand cu luna octombrie. Preturile pentru acesta incep de la 799 de dolari.