fbpx

Lenovo Yoga 700 este o optiune mai accesibila

Lenovo Yoga 700 este o optiune mai accesibila

Lenovo a dezvaluit noul Lenovo Yoga 700, un laptop convertibil premium cu Windows 10, cu patru moduri de utilizare diferite si care este proiectat pentru performanta si portabilitate.

In cazul in care ai simtit ca iti place foarte mult laptopul Lenovo Yoga 900 care a fost dezvaluit acum mai putin de doua saptamani, dar pe care nu prea ti-l poti permite din cauza buzunarelor mai goale in aceste vremuri grele din punct economic, ai putea fi incantat sa afli ca exista o noua optiune pentru tine care nu te va arde prea tare la buzunar – laptopul Lenovo Yoga 700 care ofera un echilibru intre performanta si portabilitate.

CITESTE SI:  HP Spectre este cel mai subtire laptop din lume

Vor exista doua modele dintre care poti alege – laptopul Lenovo Yoga 700 de 11 inch care este subtire si usor care are un pret de pornire de 649 de dolari si Lenovo Yoga 700 de 14 inch care intentioneaza sa ofere performanta mai mare multumita ultimului procesor Intel Core i7 de generatia a sasea si placii grafice optionale NVIDIA GeForce 940M. Pretul de pornire pentru acest laptop este de 799 de dolari.

CITESTE SI:  Pentru ce doreste Apple sa combine doua iPad-uri impreuna

Indiferent de modelul Yoga 700 pe care il alegi, ambele laptopuri vor sosi cu sistemul de operare Windows 10 si cu caracteristici multimedia premium care variaza de la displayul IPS Full HD pana la spatiul de stocare pe SSD.

Laptopul Lenovo Yoga 700 de 11 inch este destinat celor care vor sa calatoreasca si au nevoie de un dispozitiv usor.

Acesta va incorpora difuzoare stereo certificate Dolby DS1.0 Home Theater, are o grosime de 15,8mm si o greutate de doar 1,1 kilograme.

CITESTE SI:  Ce pret are bestia de laptop de gaming Acer Predator Helios 500

Lenovo a evaluat ca va avea o autonomie a bateriei de 7 ore. Acesta poate fi folosit in modul stand, modul cort, modul tableta sau modul laptop obisnuit, in functie de preferinte si de situatie.

Optiunea Yoga 700 de 14 inch iti permite sa ai un SSD de pana la 256GB. Ce ziceti despre asta? Un spatiu de stocare mare si rapid. [Conferinta de presa]