fbpx

Lenovo Yoga 3 Pro are un design mai subtire si mai usor

Lenovo Yoga 3 Pro

Va amintiti cum Intel a lansat recent o noua familie de chip-uri menite sa faca laptopurile 2 in 1 mult mai subtiri si mai usoare? Desigur ca da. Oricum, pregatiti-va sa vedeti o multime de laptopuri cu design super-compact.

Noul ultrabook laptopul Lenovo Yoga 3 Pro s-a lansat astazi cu o carcasa care este cu 14% mai usoara si 17% mai subtire. Acestea fiind spuse, cantareste doar 1,19 kg. Este impresionant chiar si pentru un ultrabook de 13 inch si este cu siguranta o imbunatatire fata de Lenovo Yoga 2 Pro.

Altfel, laptopul Lenovo Yoga 3 Pro este similar cu ultimul model: are tot un display de 3200 x 1800 pixeli, iar designul si aspectul tastaturii abia daca s-a schimbat. Desigur, este tot un Lenovo Yoga, care are balamale care se rabateaza la 360 de grade, permitandu-va sa pliati ecranul in modul tableta (si, de asemenea, in modul “Stand” si “Cort”). Ca si inainte, durata de viata a bateriei este evaluata la pana la noua ore.

CITESTE SI:  Bateriile Lithium-ion vor emite o avertizare inainte de a exploda

In ceea ce priveste performanta, laptopul Lenovo are un procesor Intel Core M de tensiune ultra-joasa, ceea ce inseamna in schimb un design mai subtire si o durata de viata mai lunga a bateriei, si este posibil sa apara o slabiciune a performantei fata de un sistem cu tensiune standard.

CITESTE SI:  Lenovo IdeaPad MIIX 700 Business Edition a fost lansat

In plus, Lenovo a anuntat laptopul ThinkPad Yoga 14, primul ultrabook convertibil al companiei cu aceasta dimensiune a ecranului. Ca si originalul ThinkPad Yoga care are un ecran de 12,5 inch, acest model mai nou are o tastatura care se blocheaza atunci cand dispozitivul este in modul tableta. Ca si ultrabook cu un ecran relativ mare, specificatiile sunt un pic mai bune decat te-ai astepta de la un ultraportabil. Acestea includ grafica NVIDIA GeForce 840, 1TB de spatiu de stocare si 8GB de RAM.

CITESTE SI:  Cand vor fi gata procesoarele Cannon Lake pe 10nm ale Intel

In ciuda acestei performante, Lenovo spune ca poti vedea o durata de viata de pana la opt ore la o singura incarcare. Ambele laptopuri vor sosi la sfarsitul acestei luni, Lenovo Yoga 3 Pro la un pret incepand de la 1349 de dolari, iar laptopul ThinkPad Yoga 14 incepand de la 1199 de dolari.

Facebook