fbpx
Lenovo Miix 510 cu tastatura detasabila a fost lansat

Lenovo Miix 510 cu tastatura detasabila a fost lansat

Pierdut in anunturile pentru convertibilul Lenovo Yoga 910 si pentru Lenovo Yoga Book a fost Lenovo Miix 510. A fost aproape o nota de subsol in prezentare si in prezentarile hands-on, pus in umbra de Yoga 910.

NU toate dispozitivele hibrid sunt create in mod egal. De exemplu, multe dispozitive hibrid/convertibile pe care le-am vazut sunt de obicei laptopuri cu displayuri touchscreen care se pot roti si transforma intr-un fel de tableta.

Singurul dezavantaj al unui astfel de design este ca cea mai mare parte din tastatura si maruntaiele fac laptopul sa fie destul de greu si butucanos.

CITESTE SI:  Pretul si specificatiile laptopului Samsung Galaxy Book Flex α

Daca iti doresti ceva similar cu tabletele Surface Pro ale Microsoft, vei fi incantat sa afli ca Lenovo a anuntat Miix 510 cu tastatura detasabila.

Acesta este un fel de laptop hibrid care le permite utilizatorilor sa transforme dispozitivul intr-o tableta completa, sau daca vor un pic mai multa productivitate, acestia au optiunea de a atasa o tastatura.

CITESTE SI:  Camera Canon EOS M6 Mark II e oficiala - pret si specificatii

In interior, Lenovo l-a echipat pe Miix 510 cu a sasea generatie a procesorului Intel Core i7. Exista un display de 12,2 inch, iar dispozitivul vine chiar si cu un kickstand integrat, in asa fel incat utilizatorii sa-si poate aseza tableta pe genunchi.

De asemenea, laptopul Miix 510 cu tastatura detasabila va rula o versiune completa de Windows 10, asa ca utilizatorii nu vor trebui sa-si faca griji in legatura cu productivitatea.

CITESTE SI:  Preturile si specificatiile tabletei Microsoft Surface Go 2 si laptopului Surface Book 3

Laptopul Miix 510 cu tastatura detasabila va veni de asemenea cu suport pentru LTE, dar acela va depinde de regiune. Cei care sunt interesati de un astfel de dispozitiv trebuie sa stie ca Lenovo va vinde Miix 510 in luna octombrie la un pret de 600 de dolari. Lenovo Miix 510 pare a fi un laptop convertibil foarte interesant.