fbpx

Laptopurile HP Envy x360, Pavilion x360 si alte laptopuri Pavilion au fost anuntate

HP Envy x360

Avand in vedere ca vara se apropie, HP se pregateste deja pentru sezonul back-to-school prin anuntarea catorva noi modele de laptopuri Pavilion, de la cele de buget pana la convertibilul Envy x360.

Acestea vor fi de asemenea primele dispozitive HP de consum care vor veni cu hardware Bang & Olufsen, dupa ce Apple a preluat anteriorul partener al HP, Beats, anul trecut.

HP a anuntat cateva noi notebookuri. Printre ele se numara Envy x360, Pavilion x360 si alte cateva laptopuri Pavilion. Acestea sunt orientate catre cumparatorii cumpatati cu bugetul.

CITESTE SI:  VIDEO: Acest scurtmetraj a fost creat in intregime in Grand Theft Auto V. Pare un film de actiune cu buget mare

Laptopul HP Envy x360 anuntat are un capac din aluminiu si o tastatura iluminata, iar modelul de baza va integra un display de 15 inch cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli si va fi propulsat de un procesor Intel Core i5 impreuna cu 4GB de RAM. Envy x360 anuntat are un hard disk de 500GB, iar utilizatorii vor putea alege un SSD si un display full HD. Laptopul va avea un pret care incepe de la 679 de dolari.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret au ochelarii inteligenti cu Alexa

Laptopul HP Pavilion x360 care a fost anuntat va avea un display de cel putin 11 inch (modelul de baza), va fi propulsat de un procesor Intel Pentium N3700 impreuna cu 4GB de RAM si va dispune de un hard disk de 500GB. Pavilion x360 va avea un pret de cel putin 409 dolari, iar utilizatorii vor putea alege intre procesorul Intel Core M sau Intel Core i5.

CITESTE SI:  Ce pret are mouse-ul HP cu senzor de amprente

Noile laptopuri Pavilion anuntate de HP vin intr-o varietate de configuratii. Dispun de displayuri de 14 pana la 17 inch, vin cu procesor Intel Core i3 sau AMD A10 si sunt disponibile intr-o varietate de culori. Envy x360 va fi lansat pe data de 18 iunie, iar laptopurile Pavilion anuntate vor fi disponibile incepand cu 21 mai.

HP Pavilion x360