fbpx

Laptopurile HP cu modem 5G incorporat si cu tracker

Laptopurile HP cu modem 5G incorporat si cu tracker

Compania HP din Statele Unite a dezvaluit doua noi laptopuri fabuloase. Fabuloase pentru ca au un modem 5G incorporat si faptul ca sunt disponibile cu tracker incorporat care iti permite sa le localizezi in caz ca sunt furate sau pierdute. De asemenea, unul dintre notebook-uri e echipat pentru videoconferinte.

Gama de laptopuri HP Elite Dragonfly este dedicata utilizatorilor de business. Ca urmare, designul este elegant si agreabil. Conectivitatea 5G cu AT&T si T-Mobile in SUA este o optiune incorporata pentru cei care trebuie sa ramana conectati constant si este indicat sa optati pentru un modem incorporat, nu pentru un router WiFi extern.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum ar putea arata smartphone-ul pliabil neobisnuit al Xiaomi

Si nu va trebui sa te ingrijorezi pentru un alt acumulator. Din pacate, un dezavantaj al lucratorilor in deplasare este posibilitatea pierderii sau furtului laptopului.

Intr-un astfel de caz, tracker-ul Tile iti ofera posibilitatea de a-ti recupera laptopul. Pentru conferinte, HP Elite Dragonfly Max are o matrice de patru microfoane (pentru reducerea zgomotului) si o camera web de 5MP, o configuratie solida pentru un laptop.

CITESTE SI:  Camioneta electrica non-Tesla cu putere de 1000CP

Dar HP Elite Dragonfly G2 are o camera standard de 1,2MP si un microfon obisnuit. Poti alege intre un ecran Full HD si unul 4K pe Dragonfly G2, dar modelul Max al HP are doar ecran Full HD.

Porturi de dimensiuni complete, cum ar fi USB si HDMI, sunt disponibile pentru comoditate si doua porturi USB-C Thunderbolt 3. Utilizatorii de business au deseori nevoie de porturi vechi in timpul unei prezentari si unui transfer de informatii.

CITESTE SI:  Meizu PRO 5 Ubuntu Edition este dat spre vanzare - specificatii si pret

De asemenea, aceste laptopuri HP cu modem 5G incorporat si cu tracker incorporat sunt mai rezistente fizic decat par, iar asta pentru ca sunt certificate MIL-STD-810G. Un alt lucru de admirat este faptul ca Elite Dragonfly Max si Dragonfly G2 se incarca pana la 50% din capacitate in doar o jumatate de ora. HP nu a dezvaluit preturile, dar laptopurile vor fi livrate in aceasta luna.

Facebook