fbpx

Laptopurile de gaming Acer Predator 15 si Acer Predator 17

Laptopurile de gaming Acer Predator 15 si Acer Predator 17

[IFA 2015] Acer vrea sa miste lucrurile cu cele doua laptopuri de gaming ale sale despre care se spune ca sunt cele mai puternice laptopuri ale companiei taiwaneze din acest moment si care se vor ridica pe masura unei asemenea afirmatii.

La urma urmei, cine suntem noi sa comentam ceva cu privire la includerea procesorului Intel Core i7-6700HQ de a sasea generatie, a unei placi grafice NVIDIA GeForce GTX980 care are pana la 32GB de memorie DDR4, un SSD PCle NVMe de 512GB de nivel de intreprindere, Killer DoubleShot Pro pentru Ethernet rapid si conectivitate WiFi?

CITESTE SI:  Noul laptop ASUS ZenBook S a fost anuntat cu o balama unica

Exista mult mai multe. Pentru a se asigura ca laptopurile de gaming Acer Predator 15 si Predator 17 vor functiona bine si reci cand pui rata de cadre pe secunda in miscare, designul triplu Predator FrostCore special al ventilatorului va fi capabil sa disipe caldura si sa se asigure ca totul functioneaza bine si fara zgomot.

De asemenea, va exista panoul de control de gaming Acer PredatorSense care le permite gamerilor sa personalizeze iluminarea tastaturii si caracteristicile de control ale gamingului prin taste programabile.

CITESTE SI:  VIDEO: In cat timp atinge suta de kilometri supermasina electrica Audi

Urechile tale se vor putea bucura de Predator SoundPound care ofera o combinatie de caracteristici stelare, cum ar fi un cvartet de difuzoare integrate si o pereche de subwoofere de 12 watti pentru sunet curat ca cristalul si un bas bogat pe laptopurile de gaming.

Diferenta dintre cele doua? In mod evident, pretul este o problema aici. Laptopul de gaming Acer 15 intregreaza un display de 15,6 inch cu rezolutie Full HD sau 4K (3840 x 2160), in timp ce laptopul Acer 17 va incorpora un display Full HD de 17,3 inch.

CITESTE SI:  Smartphone-ul cu raport ecran/suprafata frontala de peste 100%

Laptopurile de gaming Acer Predator 15 si Acer Predator 17 vor sosi cu sistemul de operare Windows 10 din cutie, iar Predator 15 si 17 vor avea un pret de 1500, respectiv 1600 de dolari.

Facebook