fbpx

Laptopurile ASUS VivoBook S si VivoBook Pro au fost anuntate – specificatii si pret

Laptopurile ASUS VivoBook S si VivoBook Pro au fost anuntate - specificatii si pret - VivoBook S

[Computex 2017] ASUS tocmai a anuntat o gramada de noi laptopuri, dar unele dintre aceste laptopuri depasesc pretul de 1000 de dolari, ceea ce inseamna ca sunt cam scumpe pentru cumparatorii cumpatati cu bugetul sau pentru cei care nu prea vad nevoia de a cheltui atat de multi bani pe un laptop.

Daca asta esti tu, nu te ingrijora, pentru ca ASUS are de asemenea niste laptopuri mai ieftine. ASUS a anuntat VivoBook S despre care aceasta spune ca este un lux de care toata lumea se poate bucura.

CITESTE SI:  Xiaomi lanseaza competitorul lor pentru MacBook Air, pe Mi Notebook Air

De asemenea, VivoBook S este un laptop care nu te va forta sa spargi o banca pentru a-l cumpara. Laptopul ASUS VivoBook S va avea o carcasa din aluminiu, asa ca nu va trebui sa te ingrijorezi ca sacrifici calitatea pentru pret, iar laptopul va avea niste specificatii tehnice impresionante, printre care se numara un procesor Intel Core i7, un procesor grafic NVIDIA GeForge 940M, o combinatie dintre un SSD si un hard disk, pana la 16GB de RAM si tehnologia de incarcare rapida.

CITESTE SI:  Cand vor fi gata procesoarele Cannon Lake pe 10nm ale Intel

De asemenea, va exista pe VivoBook S un display Full HD de 15,6 inch. Cu toate acestea, cei care vor un pic mai multa putere pe dispozitivul lor nu trebuie sa se ingrijoreze, avand in vedere ca ASUS are ceva si pentru ei, iar laptopul despre care vorbim este ASUS VivoBook Pro.

Laptopurile ASUS VivoBook S si VivoBook Pro au fost anuntate - specificatii si pret - VivoBook Pro

VivoBook Pro va veni cu un display 4K si va integra un procesor Intel Core i7 din seria H, o placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1050, un design cu doua ventilatoare, memorie Intel Optane si optiuni SSD si hard disk.

CITESTE SI:  CIA a hack-uit zeci de routere WiFi de ani de zile, dar se pare ca nu pe cele ale Apple

Compania se lauda de asemenea ca VivoBook Pro va veni cu sunet profesional care este certificat Harman-Kardon. Cat despre cost, ASUS VivoBook S are un pret de 499 de dolari, in timp ce VivoBook Pro are un pret de 799 de dolari.