fbpx

Laptopurile Acer Aspire V 15 Nitro si Acer Aspire V 17 Nitro au fost dezvaluite

Laptopurile Acer Aspire V 15 Nitro si Acer Aspire V 17 Nitro au fost dezvaluite

[IFA 2015] Sa fii capabil sa aduci impreuna atat putere, cat si stil, intr-un singur dispozitiv poate fi o provoare, dar aceasta este o provocare pe care cei de la Acer sunt mai mult decat voitori sa o depaseasca.

De fapt, acestia au venit cu ultimele lor serii de laptopuri Aspire V Nitro (Acer Aspire V 15 Nitro si Aspire V 17 Nitro) care vor suporta ultimul port USB 3.1 Type-C, in timp ce modelele Aspire V Nitro “Black Edition” vor suporta Thunderbolt 3, iar capabilitatea Thunderbolt va sosi pe USB Type-C la viteze uluitoare de 40 gigabiti pe secunda.

CITESTE SI:  Cine de la Huawei a fost prins cu produse Apple

Indiferent de laptopul pe care decizi sa-l cumperi, Acer Aspire V 15 Nitro si Acer Aspire V 17 Nitro vor veni cu WiFi Qualcomm VIVE 2×2 802.11ac care, teoretic vorbind, paveaza calea pentru viteze de download triple fata de produsele concurente.

A sasea generatie de procesoare Intel Core vor rula in interior pentru a se asigura ca nu ramai fara aburi atunci cand ai mai mare nevoie, iar laptopurile Acer Aspire V 15 Nitro si Acer Aspire V 17 Nitro vor suporta o cantitate de RAM de pana la 32GB.

CITESTE SI:  Lenovo Air 13 Pro a fost lansat

De asemenea, laptopurile vor fi acompaniate de grafica NVIDIA GeForce si de optiuni de stocare SATA III pe SSD/SSHD/HDD.

Noile modele “Black Edition” vor fi mai puternice, multumita includerii unei placi grafice NVIDIA GeForce GTX960M care are pana la 4GB de RAM grafic GDDR5 si a SSD-urilor PCle NVMe rapide ca fulgerul.

De asemenea, hardware-ul laptopurilor a fost reimprospatat pentru aceasta gama din 2015 si include un design cu colturi taiate ingrijit si un design de slot pentru antena inovator.

CITESTE SI:  LG Action Cam cu suport LTE a fost anuntata

Acer Aspire V 17 Nitro va sosi in America de Nord in luna octombrie la un pret de pornire de 1100 de dolari, in timp ce laptopul Acer Aspire V 15 Nitro mai mic va ajunge de asemenea in Statele Unite luna viitoare la un pret usor mai accesibil de 1000 de dolari.