fbpx

Laptopul Huawei MateBook X Pro e oficial – specificatii

Laptopul Huawei MateBook X Pro e oficial - specificatii

Au trecut un an de cand originalul laptop Huawei MateBook X Pro a fost prezentat oficial, iar acum am primit versiunea pentru 2019 a acestui dispozitiv. Designul exterior a ramas similar cu cel al modelului de anul trecut.

Cu toate acestea, componentele interne si cateva caracteristici au fost imbunatatite. Laptopul Huawei MateBook X Pro din acest an anuntat oficial vine cu noi procesoare, si anume Core i7-8565U si Core i5-8265U.

Placa grafica a lui Huawei MateBook X Pro a fost imbunatatita la cea mai puternica versiune a NVIDIA GeForce MX 250 cu 2GB de VRAM. Spatiul de stocare poate acum ajunge la 1TB, in loc de 512GB cu modelul de anul trecut.

CITESTE SI:  Lenovo ar putea crea un laptop ThinkPad ca in anii '90

Cantitatea maxima de RAM ramane la 16GB. Cat despre partea de conectivitate, WiFi are acum o versiune de 5GHz, capabila de viteze de pana la 1,7Gbps.

Portul USB-C Thunderbolt 3 a fost imbunatatit la 40Gbps, ceea ce inseamna ca se poate conecta la mai multe ecrane 4K si chiar la mai multe placi grafice. Noul laptop Huawei are aluminiu CNC.

CITESTE SI:  Va exista o crestere impresionanta a vanzarilor de Chromebook-uri fata de anul trecut, potrivit unor estimari

Ecranul cu raport de aspect de 3:2 si cu rezolutie de 3000×2000 pixeli este mai bun pentru productivitate deoarece primesti mai mult spatiu vertical decat pe un ecran 16:9.

Luminozitatea displayului este de 450 Nit care este una dintre cele mai mari luminozitati disponibile pentru laptopuri (majoritatea au luminozitate de 300 – 400 Nit).

Laptopul Huawei are 4 difuzoare Dolby Atmos care ofera un sunet impresionant. Capacitatea acumulatorului ramane la 57,4Wh care este una foarte decenta. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  Google a confirmat Chromebook Pixel 2

Desi este doar o usoara imbunatatire fata de laptopul de anul trecut, Huawei MateBook X Pro din 2019 anuntat oficial este un produs excelent. Singura intrebare este ce laptopuri rivale pentru MateBook X Pro vor pregati alti producatori cand acesta va fi disponibil pentru cumparare, cel mai probabil prin luna mai a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *