fbpx

Laptopul Huawei Matebook 13 e oficial – preturi si specificatii

Laptopul Huawei Matebook 13 e oficial - preturi si specificatii

Huawei isi extinde acoperirea pe piata laptopurilor, cu noul Huawei Matebook 13 anuntat oficial. Acesta este un laptop premium cu pret mai mic decat cel al actualului Matebook X Pro.

Noul Huawei Matebook 13 este un pic mai usor (1,24 kilograme), lucru de apreciat. Cand deschizi laptopul, poti vedea ecranul 2K cu raport de aspect de 3:2 si cu o reproducere de 100% a culorilor sRGB.

Cu marginile de 4,4mm, Huawei sustine ca dispozitivul Matebook 13 are un ecran care acopera 88% din suprafata frontala. Tastatura este iluminata, iar trackpad-ul este foarte mare si confortabil.

CITESTE SI:  Care ar putea fi primul smartphone 5G din lume

Butonul de pornire al acestui laptop anuntat oficial este si cititor de amprente si este plasat in partea sus-stanga a tastaturii. Exista si doua difuzoare dedesubt.

De asemenea, exista cate un port USB-C pe fiecare parte. Nu sunt multe, dar deseori sunt suficiente. Cu toate acestea, Huawei si-a dat seama ca dispozitive USB-A exista peste tot, asa ca a inclus in cutie un Hub USB-C.

Incarcatorul de 65W este cat un incarcator de smartphone de mic, iar unii doresc ca si alti producatori de laptopuri sa il copieze. Specificatiile interne sunt destul de comune, dar exista un sistem imbunatatit de disipare a caldurii.

CITESTE SI:  Cand se deschide primul tunel forat de The Boring Company

Acest lucru explica de ce s-a integrat in laptopul Matebook 13 o placa grafica NVIDIA MX150 rapida (cea de 25W, nu cea de 15W). Acest notebook este oferit in doua variante in functie de specificatii:

1. Intel Core i5, 8GB/256GB, cu placa grafica Intel la pret de 999 de dolari

CITESTE SI:  Gigabyte Aorus X9 este cel mai subtire laptop SLI de pe piata

2. Intel Core i7-8565U cu placa grafica NVIDIA MX150 (25W) la pret de 1299 de dolari

Cam astea sunt specificatiile. Huawei spune ca laptopul Matebook 13 anuntat oficial poate porni in aproximativ 10 secunde, dar acest lucru se va schimba pe masura ce instalezi aplicatii. Poate ca acesta este un bun punct de referinta pentru a vedea cat de putin bloatware (aplicatii preinstalate) exista. Matebook 13 ar trebui sa fie livrat in aceasta luna, conform Huawei.