fbpx

Laptopul de gaming Acer Nitro 5 Spin a fost anuntat – specificatii si pret

Laptopul de gaming Acer Nitro 5 Spin a fost anuntat - specificatii si pret

Acer a anuntat un nou laptop de gaming, dar acesta nu ii vizeaza pe gamerii seriosi. Acer Nitro 5 Spin este un laptop inferior de gaming proiectat pentru gamerii ocazionali care nu vor sa cheltuiasca prea multi bani.

Oricat de distractiv si convenabil ar fi sa te joci jocuri pe un PC desktop, uneori este necesar ca noi sa calatorim, sau situatiile noastre de locuire nu permit un spatiu suficient de mare pentru un PC desktop.

Chiar aici laptopurile de gaming ne sar in ajutor. Exista multe laptopuri de gaming in ziua de azi, iar daca esti in cautarea unui nou dispozitiv, Acer are unul pentru tine.

CITESTE SI:  Browserul Google Chrome va fi capabil de asta pentru utilizatorii sai

Acer a dezvaluit recent cel mai nou laptop de gaming al sau, unul care se numeste Acer Nitro 5 Spin 2-in-1. Dupa cum indica numele, Nitro 5 Spin este un dispozitiv hibrid pentru gaming, iar multumita balamalelor acestuia, le va permite utilizatorilor sa dea ecranul pe spate, putand fi folosit ca un fel de tableta, in functie de ce ai nevoie.

CITESTE SI:  Ce pret are prima masina electrica a Audi, E-Tron

Cea mai buna parte este ca, in interior, Acer Nitro 5 Spin, gazduieste un hardware destul de puternic, ceea ce le va permite gamerilor sa joace jocuri in miscare. Printre specificatiile lui Acer Nitro 5 Spin despre care este vorba se numara un display Full HD de 15,6 inch, un procesor Core de a opta generatie, o placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1050, suport pentru o cantitate de RAM de cel mult 16GB si un spatiu de stocare pe SSD de 512GB. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  Ce era de fapt asa-zisul meteorit de pe cerul din Los Angeles

Probabil ca Nitro 5 Spin nu este cel mai puternic laptop de gaming pe care l-am vazut, dar avand in vedere specificatiile sale si pretul de 1000 de dolari, acesta nu este ingrozitor de scump comparativ cu unele laptopuri ale companiilor rivale, ceea ce inseamna ca Acer Nitro 5 Spin ar trebui sa fie un pic mai accesibil pentru aceia care vor un laptop de gaming dar nu vor sa auda de preturi de mii de dolari.