fbpx
Laptopul convertibil Acer Spin 7 a fost anuntat

Laptopul convertibil Acer Spin 7 a fost anuntat

Anul trecut, Acer a lansat laptopul convertibil R14 la doar o saptamana dupa debutul lui Windows 10. Anuntat in aceasta saptamana la IFA 2016 in Berlin, Acer Spin 7 anuntat oficial este modelul de varf al ofertei care include de asemenea Acer Spin 5, 3 si 1.

Exista unele cazuri in care folosirea unei tablete este mai eficienta decat folosirea unui PC, sa spunem, dar caratul a doua dispozitive cu tine tot timpul poate fi nasol, tocmai de aceea dispozitivele hibrid au vazut o crestere a popularitatii, pentru ca ofera o experienta de tip tableta, dar acestea pot fi transformate in laptopuri daca este nevoie.

CITESTE SI:  Laptop Lenovo Yoga C930 cu soundbar - pret si specificatii

Daca esti in cautarea unui astel de dispozitiv, ai noroc pentru ca Acer a anuntat noul laptop convertibil Acer Spin 7 anuntat oficial.

Dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, numele laptopului convertibil anuntat oficial Acer Spin 7 este ales in mod corect, avand in vedere ca displayul sau se poate practic da peste cap si se poate transforma intr-un fel de tableta.

CITESTE SI:  Ce pret are Xiaomi Mi 11, rivalul smartphone-ului Samsung Galaxy S21

Este adevarat ca nu vorbim aici despre niveluri de subtirime de tip iPad, dar daca vroiai doar un display full touchscreen, atunci deja ai acea optiune.

Laptopul convertibil Spin 7 integreaza un display Full HD IPS Corning Gorilla Glass de 14 inch si are o carcasa din aluminiu.

Spin 7 se lauda cu o autonomie de 8 ore si nici la interior nu este nepriceput.  Laptopul convertibil propulsat de a 7-a generatie a procesorului Intel Core i7, vine cu pana la 8GB de RAM, un spatiu de stocare pe SSD de 256GB, porturi USB Type-C dual si are o greutate destul de mica de 1,2 kilograme.

CITESTE SI:  De ce productia de MacBook-uri si iPad-uri Apple este intarziata

Pentru clientii care sunt interesati, Acer a anuntat ca laptopul convertibil Spin 7 va fi disponibil pe pietele din America de Nord incepand cu luna octombrie. De asemenea, va avea un pret de 1199 de dolari.