fbpx

Laptopul convertibil Acer Aspire R14 a fost anuntat

Laptopul convertibil Acer Aspire R14 a fost anuntat

Laptopul convertibil Acer Aspire R14 a debutat astazi in cadrul evenimentului Win 10 al companiei care a avut loc in Taipei, pe langa alte produse optimizate pentru ca oamenii sa se poata conecta si interactiona in diverse modalitati.

Acer si-a prezentat dispozitivele Windows 10 evidentiind caracteristici-cheie precum Cortana, Continuum, Microsoft Edge si Xbox, in timp ce a anuntat oficial noi dispozitive optimizate pentru Windows 10.

In ziua de azi, este destul de comun sa gasesti laptop-uri care pot fi folosite si ca tablete, sau cel putin sa ofere un touchscreen in asa fel incat utilizatorii sa-l poata folosi in acea maniera daca vor asta.

CITESTE SI:  O vulnerabilitate Lenovo le permite hackerilor sa ocoleasca senzorii de amprente

Se pare ca Acer are ceva similar, asa ca, daca iti doresti un dispozitiv convertibil, poate ai fi incantat sa afli ca compania a anuntat oficial Aspire R14.

Dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, Acer Aspire R14 este un laptop convertibil. Cand este deschis, poate fi folosit ca si un laptop obisnuit, dar poti oricand sa dai displayul laptopului convertibil Aspire R14 peste cap, sa-l asezi pe o suprafata si sa-l folosesti doar ca si display, lucru care ar putea fi mai confortabil daca vrei sa urmaresti filme, sa-l duci cu tine, sau sa-l folosesti pentru scopuri de colaborare.

CITESTE SI:  Acer anunta laptopul Predator 21 X cu ecran curbat

Spre deosebire de alte laptopuri convertibile, Acer Aspire R14 va integra niste balamale la 360 de grade, ceea ce inseamna ca displayul poate fi dat complet pe spate, spre deosebire de unele modele care nu se pot da complet peste cap.

CITESTE SI:  Lenovo Yoga 700 este o optiune mai accesibila

In ceea ce priveste specificatiile, laptopul convertibil Acer Aspire R14 va integra un display de 14 inch (rezolutia nu a fost mentionata).

Sub capota laptopului convertibil Acer Aspire R14, va exista un procesor Intel Skylake care propulseaza laptopul convertibil. Acer Aspire R14 vine cu pana la 8GB de RAM, configuratii SSD si HDD si va veni cu sistemul de operare Windows 10 preinstalat. Cat despre pret, acesta va fi de aproximativ 699 de dolari.