fbpx

La ce alte laptopuri MacBook Pro M1 lucreaza Apple, conform unor surse

La ce alte laptopuri MacBook Pro M1 lucreaza Apple, conform unor surse

Conform unei noi stiri, compania Apple din Statele Unite va lansa in viitor noi laptopuri MacBook Pro bazate pe cipul M1 bazat pe ARM. Asta dupa actualul nou model de 13 inci.

La evenimentul recent al Apple, compania din Statele Unite a dezvaluit un nou MacBook Pro de 13 inci si care vine cu cip M1 bazat pe arhitectura ARM.

Desi componentele interne ale acestui laptop au fost schimbate, designul exterior al laptopului pare sa fi ramas acelasi. Exista aceeasi tastatura si, de asemenea, un senzor de amprente.

CITESTE SI:  SoftBank definitiveaza preluarea ARM

Cei care s-au plictisit de designul actual poate ar trebui sa nu cumpere acest nou MacBook Pro de 13 inci cu cip M1. Asta pentru ca, potrivit stirilor, in 2021, compania Apple din Statele Unite va prezenta un nou design pentru laptopurile sale.

Este vorba despre un MacBook Pro M1 de 14 inci si unul de 16 inci. Compania din Statele Unite a lansat un MacBook Pro Intel de 16 inci in 2019, dar inca nu l-a actualizat cu procesoare Intel mai noi.

CITESTE SI:  VIDEO: Google Assistant VS Siri VS Alexa - care software intelege cel mai bine accentele?

Insa pare sa existe o justificare, si anume ca compania Apple din Statele Unite intentioneaza sa lanseze un laptop cu un design nou si cu un nou cip M1 bazat pe ARM.

Nu e sigur daca compania Apple din SUA intentioneaza sa lanseze un nou cip M1 in 2021, va fi nevoie de rabdare pana anul viitor. De asemenea, nu e sigur daca Apple va diferentia modelele Pro de cele non-Pro cu variante ale cipului din seria M, asa ca va fi nevoie de rabdare pentru a ne lamuri.

CITESTE SI:  Ce-ar produce Tesla din cauza coronavirusului Wuhan

Pana atunci, tratati aceste informatii cu o doza de precautie. Ce parere ai despre faptul ca compania Apple din Statele Unite s-ar putea sa lanseze noi laptopuri MacBook Pro (de 14 inci si 16 inci) cu cip M1 si cu noi designuri exterioare in 2021? Crezi ca unii dintre actualii utilizatori sunt multumiti cu actualul design al laptopurilor companiei americane?