fbpx

HP dezvaluie noi laptopuri EliteBook care vin cu ceva foarte util

HP dezvaluie noi laptopuri EliteBook care vin cu ceva cu ceva foarte util

Compania HP a anuntat o gramada de laptopuri si monitoare noi, dar cel mai interesant lucru in legatura cu ele ar putea fi o bucata mica de metal, adica un capac pentru camera web, pentru a va asigura ca nu sunteti spionat in timp ce camera nu este utilizata de dv.

Faza cu camerele web din ziua de azi este ca pot fi o problema de confidentialitate, deoarece exista unii care sunt ingrijorati ca acestea ar putea fi hack-uite si ca unii oameni rau intentionati i-ar putea spiona prin ele.

CITESTE SI:  Apple investeste 390 de milioane de dolari in Finisar pentru Face ID

Acesta este motivul pentru care este de obicei recomandat sa acoperiti camera web si microfonul atunci cand nu le folositi. Se pare ca HP are aceeasi idee, deoarece compania si-a anuntat recent noua gama de laptopuri EliteBook, iar una dintre noile caracteristici ale laptopurilor este un capac pentru camera web.

Acest lucru nu e tehnologie avansata, dar este la indemana pentru cei care sunt ingrijorati cu privire la confidentialitatea lor. Totusi, retineti ca acest lucru este oferit numai pentru modelele Elitebook fara touchscreen, deoarece, potrivit HP, laptopurile Elitebook cu ecran tactil nu pot gazdui capacul.

CITESTE SI:  Ce metoda ingenioasa a ales Facebook pentru ca stirile false sa fie mai putin vizibile

In plus fata de acoperirea camerei web, noile laptopuri HP EliteBook vor beneficia de un microfon imbunatatit care ar trebui sa ofere un sunet de calitate mai buna in timpul sesiunilor Skype sau, practic, pentru orice fel de sesiuni VoIP sau de videoconferinta.

CITESTE SI:  Pentru ce ofera Apple 10 milioane de dolari unei companii

Laptopurile HP vor fi oferite in trei dimensiuni diferite, EliteBook 830 G5 avand un display de 13 inci. In plus, HP EliteBook 840 G5 vine cu display de 14 inci, iar laptopul HP EliteBook 850 G5 va avea un display de 15 inci. Acestea vor avea preturi de 1049 dolari, 1029 de dolari, respectiv 1039 de dolari si vor fi disponibile la sfarsitul acestei luni.