fbpx
HP Chromebook 13 din metal a sosit

HP Chromebook 13 din metal a sosit

HP produce inca un laptop cu Chrome OS. Acesta, denumit HP Chromebook 13, este un pic diferit fata de cele anterioare. Este rezultatul unui parteneriat de design cu Google si arata destul de premium.

Cel mai nou laptop Chrome OS al companiei este uimitor, Acesta vine cu specificatii respectabile impachetate intr-un corp metalic in totalitate din metal care adauga un aspect premium laptopului Chrome OS.

De asemenea, se intampla sa fie primul Chromebook care este propulsat de procesorul Intel Core m Skylake, asa ca vine de asemenea cu specificatii destul de decente.

CITESTE SI:  Huawei Mate 10 glumeste pe seama Samsung intr-un nou promo

Compania a introdus acest nou dispozitiv la un eveniment care a avut loc astazi la biroul din New York al Google.

HP Chromebook 13 din metal integreaza un display de 13,3 inch cu o rezolutie de 3200 x 1800 pixeli. Pe langa procesorul Core m Skylake, acesta poate fi configurat cu pana la 16GB de RAM.

CITESTE SI:  Tableta solida Dell Latitude 12 a fost lansata - specificatii oficiale

Cat despre design, HP Chromebook 13 nu arata prea diferit fata de unele dintre celelalte Chromebook-uri pe care compania HP le-a creat, dar se spune ca Google a lucrat cu compania la designul acestui produs, pe langa faptul ca constructia sa in intregime din metal il face sa arate foarte atragator.

De asemenea, HP Chromebook 13 integreaza doua porturi USB-C, un slot pentru carduri microSD, un jack pentru casti si vine cu o durata de viata a bateriei de 11,5 ore. Toate acestea sunt impachetate in interiorul unei carcase in intregime din metal care are o grosime de doar jumatate de inch si care cantareste 1,29 kilograme.

CITESTE SI:  Un baiat de 6 ani trece examenul Microsoft

Compania va incepe sa-l livreze pe HP Chromebook 13 din metal incepand cu luna viitoare la un pret care incepe de la 500 de dolari, iar modelul cu specificatii mai bune va costa, dupa cum este si normal, mai mult.