fbpx
Designerul demisionar al Apple care a lucrat la designul lui iMac de 24 de inci

Designerul demisionar al Apple care a lucrat la designul lui iMac de 24 de inci

S-a dezvaluit designerul care a fost implicat in proiectarea designului lui iMac de 24 de inci. Interesant e faptul ca acel designer a demisionat de la compania Apple din Statele Unite in urma cu cativa ani, pentru a-si forma propria companie. Asa ca a aparut o polemica: a lucrat acea persoana la designul acelui iMac inainte sau dupa ce a demisionat?

In 2019, Jony Ive, designerul proeminent al Apple care a oferit produselor companiei un aspect unic, a demisionat din companie. Cu toate acestea, se pare ca, in ciuda faptului ca a demisionat de la Apple, Jony Ive inca lucreaza cu compania din Cupertino.

CITESTE SI:  PC-urile Windows 7 au acest bug ciudat

Asta pentru ca, potrivit unei stiri de WIRED, designerul Jony Ive a fost implicat in proiectarea lui iMac de 24 de inci. Aceste informatii au fost dezvaluite in timpul examinarii publicatiei WIRED a noului computer.

Cu toate acestea, nu e clar daca implicarea designerului Jony Ive a fost dupa ce a demisionat de la Apple, compania Apple angajandu-l prin noua lui companie, sau daca implicarea lui in design a fost inainte de demisie.

CITESTE SI:  Tara in care Tesla ofera internet gratuit in masinile sale

Dupa cum indica publicatia, proiectarea designului hardware poate necesita ceva timp, astfel ca e posibil ca Jony Ive lucra la acel produs inca inainte de a demisiona.

Acest lucru e posibil pentru ca, in 2017, in timpul unui interviu, designerul a dezvaluit ca, pentru ca Apple sa dezvolte iPhone X, compania a trebuit sa lucreze aproximativ 5 ani la design.

Asta inseamna ca designul lui iPhone X era in dezvoltare de prin 2012. Asa ca nu ar fi surprinzator daca designul lui iMac de 24 de inci a fost creat cu ani de zile in urma, in timp ce designerul Jony Ive era inca angajat la Apple.

CITESTE SI:  La asta a lucrat compania Apple de ani de zile pentru iPad

iMac de 24 de inci e prima reproiectare majora de ani de zile. De asemenea, se crede ca compania Apple din Statele Unite lucreaza la un Mac mini reproiectat si la un MacBook Pro reproiectat. Asa ca nu ar fi surprinzator daca designerul Jony Ive a fost implicat si in dezvoltarea designului acestor produse.