fbpx

Dell lanseaza Inspiron Chromebook 14 2-in-1 – pret si specificatii oficiale

Dell lanseaza Inspiron Chromebook 14 2-in-1 - pret si specificatii oficiale

La evenimentul IFA 2018, Dell lanseaza mai multe Chromebook-uri si, desi majoritatea sunt proiectate pentru un pret cat mai mic, Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1 are o calitate mai inalta decat ne putem imagina, pentru un Chromebook.

La exterior, Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1 are un aliaj din aluminiu si un ecran care se poate roti la 360 de grade. S-a constatat ca laptopul Dell 2-in-1 are o calitate a constructiei foarte buna pentru pretul sau si pentru un laptop Chrome OS.

Desigur, laptopuri mai scumpe vor primi materiale mai bune, dar acest lucru este relativ. Displayul acestui Chromebook Dell 2-in-1 este un panou LCD IPS Full HD de 14 inci si ar trebui sa aiba unghiuri de vizualizare excelente.

CITESTE SI:  LeEco dezvaluie un trio de noi smartphone-uri

Puteti utiliza un stylus care este gazduit in cadru, ceea ce poate fi un avantaj. Avand in vedere ca aceste dispozitive ar trebui sa fie conectate tot timpul, Dell a inclus WiFi 2×2 care ar trebui sa functioneze bine.

Acest lucru se refera la capacitatea laptopului Chromebook 2-in-1 de a gestiona mai multe conexiuni simultan, sporind astfel viteza prin paralelism. Odata ce poti reda rapid clipuri video online, calitatea audio devine esentiala.

CITESTE SI:  Google foloseste machine learning pentru a-i ajuta pe jurnalisti sa adune informatii despre crimele motivate de ura

Dell mentioneaza ca difuzoarele stereo incorporate sunt echipate in mod profesional cu procesare avansata pentru a oferi un sunet de calitate inalta.

Acestea fiind spuse, majoritatea laptopurilor Chrome OS nu sunt destinate pasionatilor de muzica, asa ca nu am fi surprinsi daca acesta nou ar avea difuzoare mai bune decat media.

Procesorul care propulseaza acest laptop 2-in-1 este Intel Core i3-8130U, vine 4GB de RAM si cu pana la 128GB de spatiu de stocare eMMC. Nu este cel mai rapid procesor, dar este o optiune destul de standard pentru laptopurile cu un raport pret/calitate bun. Astea sunt specificatiile tehnice.

CITESTE SI:  Tabletele Lenovo Tab 7 si Tab 7 Essential au fost lansate - specificatii si pret

Un lucru pe care trebuie sa-l retineti este ca Chromebook-urile ruleaza pe o versiune minimala de Linux care nu este la fel de exigenta ca Windows.

In concluzie, Dell Inspiron Chromebook 14 2-in-1 pare a fi un laptop Chrome OS cu design excelent care va ridica calitatea medie a acestei categorii de dispozitive. Pretul acestuia e de 600 de dolari.