fbpx

Dell dezvaluie un trio de laptopuri de gaming Alienware VR-Ready

Dell dezvaluie un trio de laptopuri de gaming Alienware VR-Ready

Divizia Alienware a Dell celebreaza 20 de ani de inovatie si primele sale laptopuri VR-Ready cu multimea de gameri entuziasmati din PAX WEST din Seattle, Statele Unite. Noua gama de laptopuri de gaming Dell VR-Ready integreaza familia de procesoare grafice NVIDIA GeForce GTX 10; performanta grafica la nivel de desktop vine pentru aceste laptopuri pentru capabilitati imbunatatite si gameplay realist.

Gamingul in realitate virtuala pare sa fie viitorul, dar din pacate este nevoie de hardware serios pentru a propulsa o casca de realitate virtuala precum Oculus Rift sau HTC Vive.

CITESTE SI:  O camera din seria Leica M Edition Null foarte rara va costa 74500 de dolari

Vestea buna pentru cei dintre voi prea lenesi pentru a construi propria instalatie este ca divizia Alienware a Dell a anuntat trei noi laptopuri despre care acestia sustin ca sunt VR-ready.

Aceste dispozitive Dell VR-Ready vin intr-o varietate de dimensiuni, cel mai mic fiind Alienware 13. Acest laptop de gaming poate fi configurat pentru a gazdui grafica NVIDIA Geforce GTX 10, ceea ce inseamna ca daca pui pret de portabilitate si mobilitate, atunci acest laptop de gaming de 13 inch este dispozitivul potrivit pentru tine.

CITESTE SI:  Cum e Alienware Area 51m - unul dintre cele mai puternice laptopuri de gaming

Cu toate acestea, pentru cei care cauta ceva un pic mai mare, exista Alienware 15 si 17 VR-Ready. 15 va integra un display Full HD de 15,6 inch si va fi de asemenea capabil sa suporte placa grafica GeForce GTX 1060, dar daca ai bani in plus de cheltuit, atunci Dell Alienware 17 este in esenta cireasa de pe tort.

Acesta este dispozitivul de varf  si va suporta un procesor Intel Core i7 overclockat.

Exista de asemenea suport in laptopurile de gaming VR-Ready Dell Alienware 15 si 17 pentru tehnologia optionala de urmarire a ochilor IR Tobii pentru a ajuta la imbunatatirea experientei tale de gaming.

CITESTE SI:  Ce scurtaturi de tastatura vor aparea probabil pe iPad-urile Apple

Din pacate, pretul acestor laptopuri Dell VR-Ready ramane un mister, dar avand in vedere ce stim despre dispozitivele Alienware si vazand unele dintre aceste specificatii, sa nu va asteptati sa fie ieftine.

Dell Alienware 15 si 17 VR-Ready de gaming vor fi disponibile in Statele Unite incepand cu data de 30 septembrie, in timp ce  13 va sosi in noiembrie.