fbpx

Dell anunta doua noi laptopuri Vostro – specificatii si pret

Dell Vostro

Dell tocmai si-a actualizat gama de laptopuri Vostro orientata spre afaceri cu Dell Vostro 14 3000 Series si Dell Vostro 15 3000 Series. Dupa cum indica si numele, laptopurile au displayuri cu dimensiuni de 14, respectiv 15 inci, si vin cu o varietate de configuratii diferite pentru fiecare.

In timp ce gama Latitude se concentreaza pe lipsa compromisurilor, Vostro este proiectata pentru a oferi un laptop bine construit, fiabil si rapid pentru oamenii de afaceri, la preturi accesibile.

In consecinta, Vostro 14 3000 Series si 15 3000 Series au preturi de pornire de 349 de dolari. Dell spune ca ambele modele Vostro 14 3000 Series si  15 3000 Series au o grosime mai mica de 1 inci (1 inci = 2,54 centimetri) si ca ambele suporta cel mult un procesor Core i5 de la Intel.

CITESTE SI:  Razer ar putea lucra la un smartphone pentru gamerii foarte activi

Pentru cei care doresc o placa grafica discreta, optiunile NVIDIA sunt oferite, dar din ceea ce pot spune, aceste laptopuri au cel mult o placa grafica 820M – nu este o placa grafica de gaming, dar este mai mult decat potrivita pentru sarcini usoare. Ambele laptopuri pot fi configurate mai departe pentru a avea un spatiu de stocare de pana la 1TB si un display cel mult Full HD.

CITESTE SI:  Cine a castigat la jocul StarCraft 2 dintre DeepMind AI si jucatorii profesionisti

Dell este o companie care a avut un cuvant de spus in domeniul desktopurilor si laptopurilor, iar compania a anuntat doua noi notebookuri proiectate special pentru oamenii de afaceri. Dell Vostro 14 3000 Series de 14 inch si Dell 15 3000 Series de 15 inch sunt create pentru profesionistii care au nevoie de o performanta ridicata si de facilitatile business indispensabile.

CITESTE SI:  Meizu sustine ca Meizu Pro 6 este primul smartphone cu 10 nuclee

Laptopurile au o grosime mai mica de 2,5cm si vin cu cel mult un procesor Intel Core i5 impreuna cu o placa grafica NVIDIA de maxim 2GB si cel mult 8GB de RAM. Cele doua notebookuri Dell sunt echipate cu o unitate optica, display full HD anti-glare, pana la 1TB de spatiu de stocare, iesire VGA si Gigabit Ethernet. Laptopul de 15 inch vine cu 10 butoane numerice. Astea-s specificatiile. Vostro 14 si 15 vor avea un pret de 349 de dolari.