fbpx
De ce sa nu-ti actualizezi inca PC-ul cu AMD Ryzen la Windows 11

De ce sa nu-ti actualizezi inca PC-ul cu AMD Ryzen la Windows 11

Daca PC-ul tau integreaza un procesor AMD Ryzen, retine faptul ca compania AMD din Statele Unite iti recomanda sa nu-l actualizezi inca la Windows 11, noul sistem de operare al companiei Microsoft din Statele Unite.

Daca se intampla sa folosesti un PC cu un procesor Ryzen si te gandesti ca poate n-ar strica sa-l actualizezi la Windows 11, iti recomandam sa nu-l actualizezi chiar acum la acest sistem de operare.

Asta pentru ca exista anumite probleme cu Windows 11 pe procesoarele Ryzen care determina aplicatiile sa ruleze mai lent. Intr-o postare publicata pe site-ul AMD e emisa o instiintare pentru faptul ca instalarea si actualizarea la sistemul de operare Windows 11 pe PC-uri cu procesoare Ryzen ar putea incetini aplicatiile.

CITESTE SI:  Cum e jocul Minecraft Earth bazat pe AR

Asta pentru ca exista anumite bug-uri pe sistemul de operare Windows 11 al companiei Microsoft din Statele Unite care afecteaza in mod specific procesoarele Ryzen de pe PC-uri si le incetineste cu pana la 15%. De asemenea, afecteaza accesul aplicatiilor la cache-ul L3 prin cresterea latentei, ceea ce inseamna ca aplicatiile vor accesa memoria intr-un timp mai indelungat, ceea ce va afecta performanta PC-ului.

CITESTE SI:  VIDEO: ASUS Zenfone 2 cu Windows 7 este o nebunie, dar este interesant

AMD lucreaza acum cu compania Microsoft in Statele Unite in aceasta privinta. O declaratie postata pe site-ul web al companiei AMD din Statele Unite e in felul urmator: “AMD si Microsoft analizeaza in mod activ aceste aspecte si vor lansa update-uri pentru acestea. Acest articol va fi actualizat pentru a include numerele de versiune si modalitatile de livrare atunci cand update-urile vor fi disponibile. Intre timp, utilizatorii cu PC-uri cu procesoare AMD Ryzen afectate pot folosi in schimb o versiune suportata a sistemului de operare Windows 10”. Ce parere ai despre asta? Ti-ai actualiza PC-ul cu procesor Ryzen la Windows 11 in ciuda acestui lucru?