fbpx
De ce iMac-ul din 2021 ar putea veni cu o placa grafica Apple

De ce iMac-ul din 2021 ar putea veni cu o placa grafica Apple

Conform unei stiri, compania Apple din SUA va lansa in 2021 un nou iMac, un model cu cip ARM dezvoltat de aceasta companie. Cu toate acestea, se mai crede ca acel model va veni si cu o placa grafica dezvoltata de Apple, nu o placa grafica AMD ca pana acuma. S-a dezvaluit care poate fi motivul.

Cand compania din Statele Unite a actualizat iMac in luna august, compania americana a pastrat acelasi design si a parut ca este vorba in principal despre upgrade-uri hardware.

CITESTE SI:  Cum monitorizeaza castile IoT ale Shimabun siguranta muncitorilor

Acest lucru a dus la speculatia ca compania probabil isi pastreaza noul design pentru a-l oferi viitorului iMac cu cip ARM si se pare ca oamenii vor trebui sa astepte pana in 2021 pentru a afla.

Intr-o stire de China Times, se sustine ca compania din SUA va lansa un nou iMac in 2021 si ca acesta nu numai ca va integra un cip ARM dezvoltat de Apple, dar si o placa grafica personalizata de Apple.

CITESTE SI:  Ce companie vrea sa fie prima cu un smartphone pliabil, inaintea Samsung

Conform stirii, se citeaza oameni din industrie care au subliniat ca cipurile ARM ale Apple nu vor accepta placile grafice AMD care sunt in prezent folosite de actuala gama iMac a companiei.

Avand in vedere ca Apple nu a mai lucrat cu NVIDIA de ani de zile, este de asteptat ca nu numai ca vom vedea in noile iMac-uri procesoare ARM personalizate, dar si placi grafice personalizate.

CITESTE SI:  Chiar si fara accesorii si incarcator, iPhone 12 ar avea acest pret

Interesant este faptul ca aceasta nu e prima data cand auzim despre acest lucru. In 2017, circulau deja stiri conform carora compania din Statele Unite dorea sa-si dezvolte propriile placi grafice personalizate, desi era pentru partea mobila.

Cu toate acestea, tinand cont de faptul ca cipurile personalizate pentru iMac-urile Apple se bazeaza pe cipurile mobile din seria A pentru iPhone-uri si iPad-uri, presupunem ca acest lucru nu ar trebui sa fie o surpriza completa.