fbpx

De ce Apple va renunta la Touch Bar pe noul sau MacBook Pro

De ce Apple va renunta la Touch Bar pe noul sau MacBook Pro

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, va renunta la Touch Bar pentru viitorul sau laptop MacBook Pro si s-au speculat motivele. Touch Bar era un ecran care reprezenta un rand de functii si care se putea adapta la software-ul folosit.

Scopul Touch Bar-ului pe MacBook Pro era sa revolutioneze acel laptop, dar si modul in care folosim laptopuri. Cu toate acestea, utilizatorii nu au fost deosebit de entuziasti, chiar daca exista potential.

CITESTE SI:  O firma italiana de design creeaza mobila LEGO

Acum se pare ca acea caracteristica ar putea fi inlaturata de Apple. Potrivit analistilor de la Display Supply Chain Consultants, ei sustin anumite zvonuri anterioare conform carora compania Apple din Cupertino, Statele Unite, ar putea renunta la Touch Bar pentru viitorul laptop MacBook Pro.

Acest lucru se speculeaza de ceva vreme si, avand in vedere viitoarele reproiectari de design zvonite pentru gama MacBook Pro, acest lucru nu ar fi foarte surprinzator.

In schimb, Apple va aduce inapoi pe acel laptop un rand mai traditional de functii, ceva ce utilizatorii fara indoiala vor considera util. Conceptul Touch Bar parea foarte promitator.

CITESTE SI:  Cat costa o noua fabrica in care robotii vor construi roboti

Ideea unui rand de functii care se poate adapta in mod dinamic la software-ul folosit parea interesant. Dar, pentru ca era responsabilitatea dezvoltatorilor sa adopte caracteristica, experienta pe laptopul MacBook Pro parea un mix in functie de software-ul folosit.

Acest lucru e similar cu ecranul 3D Touch receptiv la presiune al iPhone-urilor companiei Apple din Statele Unite, pentru ca nu era clar care dintre aplicatii suporta 3D Touch si pentru ca 3D Touch era implementat diferit in functie de aplicatie.

CITESTE SI:  Ce zice noul ambasador al Chinei in Canada legat de retinerea directorului financiar al Huawei in Canada

Asa ca, in cele din urma, caracteristica 3D Touch a fost eliminata de Apple. Ce parere ai despre asta? Exista pentru tine motive ca compania Apple din Statele Unite sa inlature Touch Bar de pe laptopul MacBook Pro?