fbpx

Cum va fi diferit noul laptop MacBook Apple care va aparea in acest an, spun surse

Cum va fi diferit noul laptop MacBook Apple care va aparea in acest an, spun surse

Noi informatii sustin ca e posibil ca compania Apple din Statele Unite va lansa in acest an pentru prima data un anumit laptop MacBook. Acel laptop ar fi diferit de toate cele lansate de compania din Statele Unite pana acum.

Conform zvonurilor, se spune ca compania Apple din Statele Unite lucreaza la crearea unui laptop MacBook bazat pe un cip ARM. Avand in vedere ca testele celor mai recente cipuri mobile ale companiei Apple din SUA au aratat o performanta incredibila, nu este surprinzator ca compania americana Apple exploreaza ideea de a valorifica acea performanta si de o implementa intr-un laptop.

CITESTE SI:  De ce drona Skydio 2 e un rival serios pentru cele DJI

Un zvon mai recent a indicat ca aceste laptopuri ar putea aparea in urmatoarele 18 luni, dar acum pare ca acestea vor sosi mai devreme decat credem.

Asta conform unei informatii recente de la analistul Ming-Chi Kuo. Acesta sustine ca un MacBook cu cip ARM ar putea sosi pana la sfarsitul acestui an, sau cel mai devreme in trimestrul 1 din 2020.

CITESTE SI:  Smartphone-ul midrange Oppo Mirror 5s a fost anuntat - specificatii oficiale

Nu este clar ce gama MacBook a companiei Apple din SUA va primi cipuri ARM. Dupa cum se pare, Apple are cateva modele diferite de MacBook-uri: MacBook, MacBook Air si Pro.

Cu toate acestea, va fi interesant de vazut cum se vor descurca aceste notebook-uri cu laptopurile MB cu procesor Intel, desi notebook-urile cu cip ARM nu sunt chiar ceva nou, pentru ca procesoarele companiei americane Qualcomm au ajuns pe notebook-uri in trecut.

CITESTE SI:  De ce dusmania companiei Microsoft cu Apple s-a terminat, potrivit directorului de marketing

De asemenea, trebuie sa ne intrebam cum va functiona cipul ARM in ceea ce priveste compatibilitatea aplicatiilor. Asta pentru ca aplicatiile create pentru dispozitivele cu cip ARM s-ar putea sa nu fie compatibile cu procesoarele Intel/AMD. Ce crezi despre asta? Abia astepti sa vezi lansat acel laptop ARM al companiei Apple?