fbpx
Cum sunt noile Chromebook-uri ale Lenovo si la ce preturi vin

Cum sunt noile Chromebook-uri ale Lenovo si la ce preturi vin

La IFA 2019, Lenovo va prezenta mai multe noi computere Chromebook de 11, 14 si 15 inci. Acestea au ecrane 360 de grade, o caracteristica emblematica a Lenovo care a fost adoptata si de restul industriei.

Lenovo C340-11 are un ecran de 11 inci, iar noul Chromebook poate fi transportat cu usurinta intr-o geanta mica, avand o greutate de circa 1,17 kilograme.

Poate fi folosit la sarcini putin intensive, cum ar fi jocuri simple si asa mai departe. E un companion mobil grozav si ofera o calitate grozava la pretul sau.

CITESTE SI:  Serviciul Anime Strike al Amazon a fost inglobat in Prime Video

Nu va trebui sa te ingrijorezi cu privire la porturi, pentru ca acest Chromebook nou are 4 porturi USB. Interesant e faptul ca exista si o varianta de 15 inci a lui Lenovo C340.

Ar trebui sa-i atraga pe oamenii care folosesc PC-uri in principal pentru navigare web. Dar avand in vedere ca poate rula si aplicatii Android, posibilitatile sunt nelimitate.

Datorita dimensiunii sale mai mari, Lenovo C340-15 integreaza un procesor Intel Core puternic, in loc de cel Celeron al lui C340-11 de 11 inci. In mod interesant, modelul de 11 inci poate avea pana la 8GB de RAM, in timp ce pentru modelul de 15 inci maximul este 4GB.

CITESTE SI:  LG a anuntat veniturile pentru trimestrul 2 al 2017, LG G6 nu a ajutat prea mult

Chromebook-urile sunt uimitoare pentru ca au setarile si intreaga configuratie in cloud. Asta inseamna ca trecerea la un nou Chromebook e usoara.

Daca un Chromebook e pierdut sau furat, acesta poate fi inlocuit cu altul nou fara sa pierzi setarile si configuratia. Lenovo C340-11 cu pret de 289 de dolari va fi disponibil in luna septembrie, dar varianta de 15 inci (cu pret de 429 de dolari) va fi disponibila in octombrie.

CITESTE SI:  Ce pret are acest smartphone 5G Motorola foarte ieftin

Si inca ceva. La IFA 2019, Lenovo va dezvalui si noul Chromebook S340 de 14 inci care are un pret foarte accesibil (250 de dolari) si care va fi disponibil tot in septembrie.

Sursa imagine: Flickr.com