fbpx

Cum sa conectezi 6 ecrane externe la Mac-urile M1 ale Apple, in mod neoficial

Cum sa conectezi 6 ecrane externe la Mac-urile M1 ale Apple, in mod neoficial

Un YouTuber a incarcat pe YouTube un clip video in care a dezvaluit ca a reusit sa conecteze (prin mijloace neoficiale) la noile Mac-uri M1 ale companiei Apple din Statele Unite 6 ecrane externe, desi Mac-urile M1 in mod oficial pot fi conectate la doar 1-2 monitoare.

Conform specificatiilor oficiale dezvaluite de compania Apple din Statele Unite, noile computere Mac mini, MacBook Air si MacBook Pro cu cip M1 vor suporta doar intre unul si doua displayuri externe.

CITESTE SI:  De ce SUA au confiscat casti wireless OnePlus Buds la vama

Asta spre deosebire de variantele cu procesor Intel care suporta nu numai doua ecrane externe. Dar este cu adevarat limita de 1-2 ecrane externe cu adevarat limita? Se pare ca nu.

Conform unui clip video incarcat pe YouTube de Ruslan Tulupov, el a reusit neoficial sa conecteze pana la 6 ecrane externe la noile Mac-uri cu cip M1 ale companiei Apple din Statele Unite.

Pentru a reusi asta, acesta a folosit adaptoare DisplayLink pentru a conecta toate monitoarele la Mac-urile M1 ale Apple, depasind numarul de ecrane externe suportate oficial.

CITESTE SI:  In SUA, daca iti stergi datele de navigare esti o persoana care obstructioneaza justitia

In ceea ce priveste performanta, deoarece Mac-urile M1 ale Apple propulseaza aceste monitoare simultan, uneori se poate observa pe aceste monitoare o scadere a cadrelor, dar in rest totul pare sa functioneze.

Din ceea ce se prezinta in clipul video, pare ca va fi consumata o imensa cantitate de RAM, dar este posibil ca acest lucru se datoreaza faptului ca exista o multime de aplicatii si ferestre deschise simultan.

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea serviciul de streaming video al Apple pe luna

Este o configuratie ideala? Nu prea, dar in cazul in care esti obisnuit cu o configuratie dubla sau tripla cu Mac-ul tau Apple, atunci poate ca aceasta modalitate neoficiala merita incercata. Sa speram ca, in viitor, computerele cu cip M1 ale companiei Apple din Statele Unite vor putea suporta in mod oficial 6 ecrane externe.

Facebook