fbpx

Cum e viitorul laptop Pixelbook Go al Google

Cum e viitorul laptop Pixelbook Go al Google

Luna trecuta au aparut niste informatii despre laptopul Pixelbook Go al companiei Google din Statele Unite, dar acum avem informatiile cele mai interesante. Datorita unei surse de incredere a 9to5Google, au aparut noi informatii despre acel laptop.

Primul lucru care te uimeste la Pixelbook Go este designul sau unic si cu nervuri. Acesta ii ofera lui Pixelbook Go o estetica unica care pare similara cu celelalte produse ale companiei Google din Statele Unite. Cum se simte baza cu nervuri a acestui dispozitiv? Ei bine, destul de ciudat pentru un laptop.

CITESTE SI:  La ce porturi noi si vechi va renunta Apple pentru viitoarele iPhone-uri

Google va gazdui un eveniment saptamana viitoare pe 15 octombrie. Se asteapta ca acolo compania va lansa noile sale smartphone-uri Pixel. Cu toate acestea, pe langa noile smartphone-uri, s-a speculat ca Google ar putea planifica si lansarea de noi laptopuri, unul dintre ele fiind Pixelbook Go.

Ei bine, multumita celor de la 9to5Google, s-au dezvaluit ceea ce par a fi niste fotografii ale lui Pixelbook Go, inainte de lansarea oficiala. Laptopul vine cu un design interesant: capacul pare unul normal, dar baza pare a avea un design cu nervuri.

CITESTE SI:  YouTube Music ar putea primi pentru prima data aceasta functie

Nu e clar daca acest design este exclusiv pentru estetica sau daca are o functionalitate, adica sa stabilizeze laptopul Google si sa-l impiedice sa se deplaseze.

Alte specificatii includ niste porturi USB-C pe fiecare parte a laptopului Google, un jack audio de 3,5mm si difuzoare frontale. De asemenea, se spune ca Pixelbook Go ar putea integra un procesor Intel Core i7, 16GB de RAM, spatiu de stocare de 256GB si un ecran 4K de 13,3 inci.

CITESTE SI:  Un sondaj Google indica catre un telefon Android "YouTube Edition"

Deocamdata nu exista informatii despre pret. Dar avand in vedere ca evenimentul companiei Google din Statele Unite va avea loc saptamana viitoare, ar trebui sa avem toate detaliile oficiale in curand.