fbpx
Cum e Lenovo ThinkPad P73 - laptop cu pana la 128GB de RAM

Cum e Lenovo ThinkPad P73 – laptop cu pana la 128GB de RAM

Laptopul workstation ThinkPad P73 de 17,3 inci e probabil unul dintre cele mai puternice laptopuri pe care Lenovo le poate oferi in ziua de azi.

Acesta vine cu cele mai recente tehnologii Intel si NVIDIA si, dupa cum indica titlul, o cantitate maxima de RAM de 128GB si 6TB de spatiu de stocare pe SSD.

Nu este surprinzator ca laptopul Lenovo e mai mare si mai gros decat un laptop obisnuit de 17 inci, dar este foarte similar cu laptopurile de gaming de 17 inci.

In general, oamenii folosesc o statie de lucru ca inlocuitor de desktop. Lenovo ThinkPad P73 poate fi foarte performant pentru ca il poti cumpara cu un procesor Intel Core i7/i9 de a 9-a generatie sau cu un Intel Xeon cu 8 nuclee.

CITESTE SI:  Ce pret are acest smartphone de gaming al Lenovo

De asemenea, placa de baza suporta pana la 128GB de RAM. Statiile de lucru au placi grafice puternice, iar Lenovo ThinkPad P73 nu este o exceptie.

Poate veni cu o placa grafica NVIDIA RTX 5000 care e cea mai rapida placa grafica mobila disponibila in ziua de azi. Aceasta placa grafica poate tine piept oricarei sarcini intensive, inclusiv jocurile de ultima generatie.

CITESTE SI:  Pretul "dubei" electrice Ami Cargo a Citroën

Ecranul de 17 inci nu este doar mare, ci si are o calitate inalta. Laptopul ThinkPad P73 cu 128GB de RAM al Lenovo poate veni cu un ecran 4K IPS LCD cu luminozitate de peste 500 NITs.

Aceasta e o optiune excelenta pentru utilizatorii care lucreaza la randare 3D sau editare avansata. Apropo, sistemul are difuzoare stereo, iar unii sunt curiosi sa le auda.

In partea din fata a ecranului pot exista doua camere web: o camera RGB obisnuita si o camera RGB+IR care permite deblocare faciala. Avand in vedere dimensiunea sa: Lenovo ThinkPad P73 vine cu o multime de porturi:

CITESTE SI:  Cat costa abonamentele Facebook si ce procent va merge la companie

1x USB-C 3.1 Gen1
2x USB-C Thunderbolt 3
3x USB-A 3.1 Gen1
Gb Ethernet
HDMI 2.0

Avand un pret de pornire de 1849 de dolari, laptopul Lenovo ThinkPad P73 nu este foarte scump pentru gama sa. Dar, cu cat il configurezi cu un procesor mai bun si cu o cantitate de RAM mai mare, cu atat pretul laptopului Lenovo ThinkPad P73 creste.