fbpx

Cum e laptopul HP Spectre x2

Cum e laptopul HP Spectre x2

Gama HP Spectre a fost intotdeauna una destul de interesanta, venind cu diverse modele, inclusiv un hibrid in forma laptopului HP Spectre x360 mai devreme in acest an.

Ei bine, se pare ca familia Spectre este inca in viata, avand in vedere ca HP tocmai a anuntat noul HP Spectre x2.

Daca erai in cautarea unui laptop foarte subtire care duce lucrurile la bun sfarsit, nu mai cauta. Acest laptop HP Spectre x2 premium masoara o grosime de doar 8mm si va avea o greutate de 807 grame cand se afla in modul tableta.

Ce ziceti despre asta? Cu siguranta acest laptop HP Spectre x2 merita avut in vedere daca se intampla sa participi la multe prezentari si trebuie sa te misti constant inainte si inapoi in timp ce duci cu tine un echipament foarte greu.

CITESTE SI:  Vivo X6S si Vivo X6S Plus au fost dezvaluite - specificatii oficiale

De exemplu, daca atasezi tastatura pentru a-l transforma intr-un laptop pe deplin echipat, va cantari apoi 1,22 de kilograme si va avea o grosime de 13,15mm.

Depinde foarte mult de modul in care iti place sa-l folosesti intr-o anumita perioada si intr-un anumit loc, oferindu-ti optiunea de a calatori cu usurinta daca nu ai nevoie cu adevarat sa cari un laptop cu tine.

CITESTE SI:  HP Spectre este cel mai subtire laptop din lume

Iti stau la dispozitie o gama de procesoare, printre care se numara Intel Core M3, Intel Core M5 si Intel Core M7, iar laptopul va avea de asemenea la dispozitie un display Full HD de 12 inch.

De asemenea, exista in laptopul HP Spectre x2 suport pentru un cablu HDMI de dimensiuni complete, precum si pentru un port DisplayPort mini.

Alte specificatii hardware includ configuratii SSD de 128GB, 256GB si 512GB, RAM de 4GB sau 8GB, o pereche de conectori USB Type-C, un cititor de carduri de memorie microSD si trei camere.

CITESTE SI:  VIDEO: Asus anunta tableta Asus ZenPad M

Trei camere pe un singur dispozitiv? Asta e cu siguranta ceva diferit fata de restul! In partea din spate exista o camera de 8MP, in partea din fata exista o camera de 5MP pentru selfie-uri si o camera RealSense 3D.

Ce ziceti despre asta? De asemenea, laptopul HP Spectre X2 este mai mult decat pregatit pentru a lucra cu stylus-uri, de exemplu, in acest fel devenind mai productiv.

In functie de specificatiile hardware pe care le doresti pentru HP Spectre x2, preturile incep de la 800 de dolari.