fbpx
Cum este Alienware Area 51m - unul dintre cele mai puternice laptopuri de gaming

Cum e Alienware Area 51m – unul dintre cele mai puternice laptopuri de gaming

In ziua de azi laptopurile de gaming sunt mai subtiri, mai usoare si mai puternice decat oricand inainte. Dar acestea au inceput sa se concentreze mai mult pe partea de laptop si mai putin pe partea de gaming. Dar Alienware Area 51m schimba situatia.

Laptopurile puternice concepute pentru a inlocui PC-urile desktop pot fi cu adevarat interesante, iar noul Area 51m are cu siguranta cel mai interesant design pe care l-am vazut pana acum la CES 2019.

Alienware Area 51m puternic are un design complet nou, unic, elegant si foarte placut. Nu este usor sa creezi un laptop de gaming cu greutate de 3,8 kilograme care arata atractiv, dar Dell s-a descurcat.

CITESTE SI:  Apple Watch continua sa conduca piata de smartwatch-uri

Pentru a justifica statulul de inlocuitor de desktop, acest laptop de gaming Alienware Area 51m trebuie sa fie foarte puternic. Si este. Poate accepta un procesor de desktop, pana intr-un procesor Intel Core i9-9900K cu 8 nuclee.

Si avand in vedere ca exista un socket pe placa de baza, poti inlocui mai tarziu acest procesor. Exista 4 sloturi de RAM, trei optiuni de stocare simultane si chiar un modul WiFi care poate fi inlocuit daca vrei (WiFi 6 soseste).

CITESTE SI:  Lenovo K80 - primul smartphone Lenovo cu 4GB de RAM

Placa grafica poate fi cel mult NVIDIA GeForce 2080 si se poate inlocui. Pentru a evacua toata caldura, Alienware Area 51m are o zona mare de evacuare a caldurii in partea din spate.

Laptopul de gaming Area 51m puternic este frumos proiectat cu lumina RGB pentru a adauga un accent pentru aceasta caracteristica. De asemenea, functioneaza si ca iluminare de fundal, ceea ce poate reduce presiunea asupra ochilor in timpul sesiunilor de gaming.

CITESTE SI:  De atat de mult spatiu vei avea nevoie pentru PlayStation VR

Aprovizionarea uriasa cu aer este localizata in partea de jos a laptopului de gaming Alienware si este proiectata cu un grup de hexagoane cu un grilaj de protectie.

Dell spune ca acesta este cel mai eficient design cu care echipa sa a reusit sa vina. Va trebui ca unii sa puna laptopul de gaming Alienware Area 51m puternic la test, dar pana acum pare ca functioneaza bine si ca arata bine.