fbpx

Cu pret are laptopul Dell Latitude 7400 (2019) cu baterie mare

Cu pret are laptopul Dell Latitude 7400 (2019) cu baterie mare

Cel mai nou laptop de business al Dell este un convertibil subtire si usor, cu margini subtiri, o baterie mare si cu un design surprinzator de elegant pentru un Dell Latitude.

La CES 2019, Dell va lansa o versiune noua a laptopului Latitude 7000 (model 7400). Aspectul general a trecut de la un design intunecat la aluminiu.

Laptopul Latitude 7400 are un design pliabil de 360 de grade, foarte similar cu modelul 7390. Marginile ecranului sunt mai subtiri. Drept rezultat, Dell poate integra un ecran de 14 inci in loc de unul de 13,3 inci.

CITESTE SI:  De ce n-ar trebui sa cumperi o camera Nest Cam second-hand

Dell sustine ca a redus cu 25% volumul. In partea de sus a ecranului exista o camera web Windows Hello IR care iti poate scana chipul in 3D pentru a debloca Windows, fara sa fie nevoie sa introduci o parola complexa.

Dar e recomandat sa folosesti si o parola puternica pentru un maximum de siguranta. Camera web a laptopului Latitude 7400 poate, de asemenea, vedea atunci cand pleci si va bloca PC-ul in mod automat.

CITESTE SI:  Fujifilm X-T10 - lansare probabila pe 18 mai

Pentru cei care trebuie sa fie conectati in orice moment, Dell ofera integrat in Latitude 7400 un modem LTE care are o viteza de download de 1Gbps si o viteza de upload de 150Mbps.

Desi nu vei primi astfel de viteze in practica, vitezele vor fi unele destul de bune. Acest laptop Latitude 7400 este echipat cu procesorul Whiskey Lake care este mai eficient energetic decat cele Kaby Lake.

Bateria de 78Wh a fost cea care ne-a atras atentia. Este un salt urias fata de bateria de 45Wh a modelului 7390 din aceeasi gama. Nu este clar cum afecteaza bateria mai mare dimensiunea si greutatea laptopului, dar aceasta baterie este recomandata si bine de avut.

CITESTE SI:  Xiaomi intra in gaming cu Mi Gaming Laptop

Avand un pret de pornire de 1599 de dolari, laptopul Dell Latitude 7400 cu baterie mare se incadreaza in categoria notebook-urilor de varf, asa ca va fi foarte interesant de vazut cum se va descurca pe piata.