fbpx
Cipul M1 a fost inserat in acest Mac din 2002

Cipul M1 a fost inserat in acest Mac din 2002

Un dezvoltator a inlaturat cipul M1 dintr-un computer Mac mini si l-a inserat intr-un computer Mac pe care compania Apple din Cupertino, Statele Unite, l-a lansat initial in 2002. Motivul acestui lucru a fost sa-l omagieze pe cofondatorul companiei Apple din Statele Unite, Steve Jobs.

Mac-urile de la compania Apple din Statele Unite au evoluat de-a lungul anilor. De la folosirea procesoarelor PowerPC pana la cele Intel. Iar acum se pare ca compania din Cupertino, Statele Unite, a optat sa integreze in Mac-uri propriile sale cipuri Apple Silicon.

CITESTE SI:  Cam ce suma uriasa a platit Facebook pentru un startup

De fapt, mai devreme in acest an, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, si-a actualizat computerul desktop iMac cu un nou design si cu cipul M1.

Cu toate acestea, se pare ca dezvoltatorul Colby Sheets a decis sa mestereasca prin inlaturarea cipului M1 din Mac mini si inserarea acestuia in computerul iMac G4 mai vechi.

iMac G4 a fost initial lansat in 2002 cu o baza rotunjita si un monitor deasupra si era unul dintre designurile mai emblematice ale companiei din Cupertino, SUA.

CITESTE SI:  Medicii efectueaza prima operatie spinala asistata de un robot din lume

Colby si-a prezentat rezultatul care pare a fi un mix perfect intre vintage si modern. Potrivit lui Colby, aceasta creatie e menita sa-l omagieze pe Steve Jobs, cofondatorul companiei din Cupertino, Statele Unite, Colby fiind de parere ca Steve Jobs ar fi fost incantat de acest iMac G4.

Nu suntem siguri cat s-a lucrat pentru a inlatura cipul M1 din Mac mini si pentru a-l implanta in iMac G4, dar cu siguranta rezultatul e grozav.

CITESTE SI:  Ce pret are robotul Sony Aibo in Statele Unite

Ce parere ai despre faptul ca un cip M1 din zilele noastre a fost inserat intr-un Mac lansat de Apple in 2002? Si crezi ca Steve Jobs chiar ar fi fost incantat de acest iMac G4? Ai cumpara un computer iMac G4 care integreaza un cip M1 din zilele noastre?